Foto Brașov: Pistă de bicicletă între Prejmer și un parc industrial din zonă. Cum ar fi o pistă între Brașov și localitățile învecinate, legând în același timp orașul de făbricile din zonă, precum Schaeffler Romania, Autoliv, Draexlmaier?

Last Updated on septembrie 27, 2017 Primăria Prejmer a decis să amenajeze o pistă de biciclete între localitate și un parc industrial din zonă. O idee foarte bună care ar putea fi preluată și de Primăria Brașov.

Pe Facebook, Braşovul Pedalează a postat fotografii cu mesajul: 
Astăzi am avut parte de o surpriză foarte plăcută mergând spre Prejmer. Între localitate și un parc industrial din zonă s-a construit la marginea drumului, separat de carosabil, o pistă pentru bicicliști care încă nu e gata.

Foto Brașov: Pistă de bicicletă între Prejmer și un parc industrial din zonă. Cum ar fi o pistă între Brașov și localitățile învecinate, legând în același timp orașul de făbricile din zonă, precum Schaeffler Romania, Autoliv, Draexlmaier? 1 Foto Brașov: Pistă de bicicletă între Prejmer și un parc industrial din zonă. Cum ar fi o pistă între Brașov și localitățile învecinate, legând în același timp orașul de făbricile din zonă, precum Schaeffler Romania, Autoliv, Draexlmaier? 2

Trebuie menționat că totul s-a făcut de la zero, acolo nefiind amenajat nimic înainte. Cum ar fi dacă o asemenea infrastructură s-ar amenaja și între Brașov și localitățile învecinate, legând în același timp orașul de fabricile din zonă, precum Schaeffler Romania, Autoliv, Draexlmaier și multe altele unde angajații se pot duce cu bicicleta?

Încă nu știm a cui a fost ideea și pe cheltuiala cui s-a făcut această pistă pentru bicicliști însă cei responsabili merită tot respectul nostru.
Sper ca și alții să ia drept exemplu această pistă care face dovada că totuși se poate, dacă se vrea.
Felicitări Prejmer, Brasov!”

Previous Story

Foto Brașov: „Imagini reale, de la fata locului … Asa arata in realitate animalul Ursus arctos”

Next Story

Brașov: Ultima zi a Târgului de locuri de muncă. „Câțiva dintre vizitatorii târgului au fost deja angajați! Te așteptăm!”