Foto Brașov: Gata și cu Uzina Roman? O demolează? Vezi ce se construiește în locul ei:

Last Updated on septembrie 24, 2017 După Tractorul, Hidromecanica, Romradiatoare a venit și rândul uzinei de Autocamioane să fie înlocuită cu centre comerciale. Pe Facebook au fost postate fotografii cu demolarea unor clădiri de pe platforma Roman. Se pare că terenul este mult mai valoros decât mii de camioane vândute.

Pe Facebook, Mașini Românești a adăugat două fotogarfii cu mesajul: „Saptamana aceasta inca o fila din jurnalul unei fabrici s-a facut praf! Cladirea Intreprinderii de Autocamioane Brasov Roman S.A. de unde daunazi plecau spre export camioane a fost pusa la pamant!

Foto Brașov: Gata și cu Uzina Roman? O demolează? Vezi ce se construiește în locul ei: 1 Foto Brașov: Gata și cu Uzina Roman? O demolează? Vezi ce se construiește în locul ei: 2

In locul ei se va construi cel mai mare magazin Dedeman din Brasov si un Supermarket Lidl!”

Ioan Danciug S-a daramat ceea ce ani multi hranea multimi de oameni, familii intregi !Ce mai putem spune acum ?Se vad roadele voturilor amaratilor de romani ! 

George Alexandru Omuleți nu trebuie sa trăim tot în trecut, gândiți.va la viitor, credeți ca mai deschidea cineva AB?
Eu sunt de părere ca nu,și decât sa fie acolo o clădire care sa aducă aminte de comunism, zic ca este mai ok sa fie doua centre comerciale producătoare de locuri de munca!

Gazdag Francisc Mai bine comandam din alte tari ,și la noi sau pus la pămînt Toate uzinele in care noi CA Romani ne puteam mîndri cu producțiile tari noastre Am trecut prin Brașov si am rămas profund dezamăgit ,cînd am văzut fosta fabrica de tractoare și pe calea București din Brașov fosta fabrica A.B totul va rămîne doar o amintire !!!

Mașini Românești Povestea fabricilor din Romania e la fel. Dupa 1990 Noul Stat Roman, democratic, a promulgat niste legi mizerabile prin care a trecut din domeniul public al statului in domeniul privat intreg patrimoniul fostelor Intreprinderi de Stat.
Fabricile au devenit activele unor societati comerciale (Societati de Actiuni) unde fostii directori comunisti de ieri au devenit actionari majoritari in capitalism. Pe urma au indatorat fabricile la firmele lor prin care faceau distributia produselor si la final au vandut la fier vechi toate utilajele. Azi ce a ramas de vandut? Pamantul.
L-au vandut si pe ala si gata….Azi au pensii mari si traiesc bine …Culmea tot ei, aia care au capusat uzinele!

Stelica Aragea Păcat , platforma industrială a Brașovului oferea mii , poate zeci de mii de locuri de muncă , acolo se făceau lucruri trainice – tractoare , camioane…Aveam piață de desfacere asigurată -deși și atunci era concurența dură – , și azi , unii străini mai întreabă de produsele ns. de la export , asa de mulțumiți erau de ele

Adrian Petrisor AB =>>un simbol tatuat pe sufletul meu. Asta nu il vor putea demola niciodata. Cladirile erau de mult parasite era pacat sa ramana ruine asa ca nu ma deranjeaza. Visez insa ca ROMAN AB va mai scrie istorie. Si poate odata ma voi reintoarce sa fac parte din nou din acea istorie. angajat marca 71787 din 1996-2002, angajat muncitor necalificat, plecat ca inginer proiectare la serviciul metalurg. Si sunt tare mandru ca am fost aici. Uitasem AB= Autocamioane Brasov

Valentin Busuioc Acelasi lucru sa intimplat si in Craiova , ELECTROPUTERE ,fabrica de locomotive a fost “transformata” intr-un supermarket ! RUSINE la toata clasa politica din Romania, va vindeti tara pe nimic ! TRADATORILOR !

Jany Demian Daca se fac supermarketuri acolo inseamna ca au brasovenii bani sa si cumpere, ca altfel nu le-ar face:)). Noi distrugem tot prin indiferenta de care dam dovada fiecare. Nu austriacu,germanu sau nu mai stiu eu ce politician distruge. Ei profita de prostia noastra. Noi nu sustinem nimic din ce este românesc ci preferem tot ce este din export si astea sunt consecintele.

 

Previous Story

(Foto) Accident Brașov: Pieton lovit pe trecere. A fost aruncat în aer „vreo 30 de metri…ce viteza avea șoferul…”

Next Story

(Foto) Brașov: A început protestul pentru AEROPORT! „Am găsit avion la Brașov. Merge pe promisiunile politicienilor. Uite cum zboară, tiiiiiii”