Foto Brașov: „A fost haos in centru” … „Prima zi de școală în Amsterdam, Olanda vs. Brașov, România…”

Last Updated on septembrie 11, 2017 Astăzi a fost haos pe multe străzi din Brașov. A început școala iar elevii trebuiau duși doar cu mașinile personale. Ca să meargă elevii cu bicicletele prin oraș le trebui o doză de „nebunie” la modul cum sunt concepute șoselele prin oraș.
Păcat că există doar o revoltă de moment care nu schimbă cu nimic situația. Nu există o voință civică, iar dacă ea există pe anumite domenii nu este dublată de „tactică”.
Trebuie știut că și politicienii locali se sperie atunci când pierd voturi. În aceste condiții trebuie făcută „gălăgie”, mers la ședințele de Consiliul Local, ieșit în stradă la protest, strâns de semnături, mers la televiziuni pentru dezbateri, scris pe Facebook. Multă muncă pe care politicienii nu o vor face niciodată și o vor bloca oricât cât de repede.

Pe Facebook, Robert Lazar a adăugat 2 fotografii noi cu mesajul:
Prima zi de școală în Amsterdam, Olanda vs. Brașov, România…
Suntem o țară de inapți și comozi.
Foto 1: Amsterdam Cycle Chic
Foto 2: Andrei Lăpădat

Foto Brașov: „A fost haos in centru” ... „Prima zi de școală în Amsterdam, Olanda vs. Brașov, România...” 1 Foto Brașov: „A fost haos in centru” ... „Prima zi de școală în Amsterdam, Olanda vs. Brașov, România...” 2

Gabriela Tudor A fost haos in centru. Aglomeratie inimaginabila…toata lumea a iesit cu masina astazi. Trist. Putin sport nu ar strica

Robert Elekes La liceele din Brasov (si in Romania in general) copii sunt descurajati sa mearga cu bicicleta la scoala pentru ca este periculos. Uneori profesorii discuta chiar si cu parintii sa nu-si lase copii sa vina cu bicicleta.
Ovidiu Munteanu Normal că e periculos. Nimic nu e construit pt. așa ceva. Mulți adulți merg pe trotuar de teamă. Și unde să lase bita la școală? În Olanda e civilizație.
Previous Story

Oktoberfest Brașov, programul de luni, 11 septembrie, ziua multiculturalității:

Next Story

Turistă în Brașov, în Gară: „Văd, fericită, o puzderie de taxiuri în dreapta gării și mă îndrept spre primul șofer, că așa e politicos …”