Foto Brașov: Apartamente noi lângă mall-ul Coresi.  Qualis: „Peste 90% din apartamentele primului bloc au fost deja vandute”

Last Updated on septembrie 28, 2017 La 500 de metri de mall-ul Coresi, Qualis Brasov este aproape de a finaliza primul bol de locuințe din care a vândut 90 din apartamente. Apartamentele vor fi date în folosință în aprilie 2018.

Pe Facebook, Qualis Brasov a adăugat fotografii cu mesajul:  Bucuria ta, este si bucuria noastra! Va multumim ca ne-ati ales, ca ati avut incredere in noi! Peste 90% din apartamentele primului bloc, au fost deja vandute, iar acest lucru inseamna ca proiectul QUALIS este unul apreciat de voi si pe aceasta cale, va multumim.

Foto Brașov: Apartamente noi lângă mall-ul Coresi.  Qualis: „Peste 90% din apartamentele primului bloc au fost deja vandute” 1

Foto Brașov: Apartamente noi lângă mall-ul Coresi.  Qualis: „Peste 90% din apartamentele primului bloc au fost deja vandute” 2 Foto Brașov: Apartamente noi lângă mall-ul Coresi.  Qualis: „Peste 90% din apartamentele primului bloc au fost deja vandute” 3

Din Aprilie, Qualis va inseamna acasa pentru tine!”

Noul proiect rezidențial Qualis este primul proiect imobiliar din Brașov, gândit să ofere viitorilor proprietari un stil de viață activ, de calitate, îmbinat perfect cu liniștea și cadrul modern al cartierului. Acest lucru este completat de accesul ușor la toate facilitățile de interes din zona Coresi, facilitățile puse la dispoziție de noul nostru complexul și avantajele apartamentului. Toate menite să-ți ofere un standard înalt de calitate al vieții și un trai frumos și activ în noul cartier rezidențial.

În noul proiectul Qualis, ca viitor proprietar, te vei bucura o priveliște minunată și de liniște datorită poziționării complexului și a blocurilor în regim de înălțime redus, respectiv parter și patru etaje.

Primul bloc va fi predat în aprilie 2018 și va fi acasă pentru 30 de familii fericite, însemnând totodată, începutul a sute de frumoase povești.
Pentru realizarea blocurilor, s-au ales materiale de construcție și finisaje de calitate superioară și cele mai bune soluții pentru izolarea termică și fonică. Apartamentele sunt complet finisate și dotate având inclusiv centrală termică.

Foto Brașov: Apartamente noi lângă mall-ul Coresi.  Qualis: „Peste 90% din apartamentele primului bloc au fost deja vandute” 4

Modelele de apartamente sunt diverse, una, două sau trei camere având structuri diferite, perfect adaptate necesităților viitorilor proprietari. Ție care ți se potrivește? Alege-ți apartamentul dorit de aici!

Contact:
Adresa: Str. Nicolae Iorga; Nr.24, Ap.1, Brasov, Brasov
Mobil: 0736.342.689

Previous Story

Brașov: Ultima zi a Târgului de locuri de muncă. „Câțiva dintre vizitatorii târgului au fost deja angajați! Te așteptăm!”

Next Story

OFICIAL! FC Brașov a intrat în faliment. Ce jucători n-au lăsat de la ei și i-au împins în prăpastie pe ”stegari”