Foto Brașov: Angajații Agenției Metropolitane au decis ca în Săptămâna Mobilității Europene să renunțe la transportul cu mașinile personale, mergând pe jos sau folosind o bicicletă

Last Updated on septembrie 20, 2017 În perioada are loc săptămâna Mobilității Europene . Cu această ocazie, angajații Agenției Metropolitane au decis să meargă doar pe jos sau cu bicicleta.

Pe Facebook, Agentia Metropolitana Brasov  a scris: „Angajații Agenției Metropolitane Brașov au decis ca în Săptămâna Mobilității Europene să renunțe la transportul cu mașinile personale, mergând pe jos sau folosind o bicicletă.

Foto Brașov: Angajații Agenției Metropolitane au decis ca în Săptămâna Mobilității Europene să renunțe la transportul cu mașinile personale, mergând pe jos sau folosind o bicicletă 1 Foto Brașov: Angajații Agenției Metropolitane au decis ca în Săptămâna Mobilității Europene să renunțe la transportul cu mașinile personale, mergând pe jos sau folosind o bicicletă 2

Scopul acestui demers este reducerea poluării atmosferice.

Săptămâna Mobilităţii Europene are loc între 16 şi 22 septembrie și reprezintă oportunitatea de a introduce şi de a promova măsuri durabile de transport şi de a încerca alternative la utilizarea propiilor autovehicule.

Săptămâna Mobilităţii Europene este o campanie anuală privind mobilitatea urbană durabilă, organizată de Secretariatul european de coordonare cu sprijinul direcţiilor generale pentru Mediu şi Transport al Comisiei Europene”.

Foto Brașov: Angajații Agenției Metropolitane au decis ca în Săptămâna Mobilității Europene să renunțe la transportul cu mașinile personale, mergând pe jos sau folosind o bicicletă 3 Foto Brașov: Angajații Agenției Metropolitane au decis ca în Săptămâna Mobilității Europene să renunțe la transportul cu mașinile personale, mergând pe jos sau folosind o bicicletă 4 Foto Brașov: Angajații Agenției Metropolitane au decis ca în Săptămâna Mobilității Europene să renunțe la transportul cu mașinile personale, mergând pe jos sau folosind o bicicletă 5 Foto Brașov: Angajații Agenției Metropolitane au decis ca în Săptămâna Mobilității Europene să renunțe la transportul cu mașinile personale, mergând pe jos sau folosind o bicicletă 6 Foto Brașov: Angajații Agenției Metropolitane au decis ca în Săptămâna Mobilității Europene să renunțe la transportul cu mașinile personale, mergând pe jos sau folosind o bicicletă 7 Foto Brașov: Angajații Agenției Metropolitane au decis ca în Săptămâna Mobilității Europene să renunțe la transportul cu mașinile personale, mergând pe jos sau folosind o bicicletă 8

Revenim cu detalii!

Previous Story

„Știți că Brașovul este unul dintre cele mai civilizate orașe din Europa, da? Probabil și din acest motiv….”

Next Story

„Nu știu cum e în alte locuri dar la Brașov a fost destul încât să inunde o parte din oraș. La un moment dat bătea vântul așa tare că am crezut că ne dă cu mașina afară de pe stradă. A început să ”