Corona Brașov te invită la prima partidă din noul sezon împotriva chipei HCM Râmnicu Vâlcea. Vezi cât costă un bilet:

Last Updated on septembrie 4, 2017 Iubitorii handbalului sunt invitați marți, 5 septembrie, la Sala Sporturilor pentru a asista la primul meci al Coronei Brașov în noul sezon, contra echipei HCM Râmnicu Vâlcea. Un bilet costă 15 lei la tribuna 1 și 10 lei la tribuna 2. Partida va începe la 19:30.

Pe Facebook, ASC Corona Brasov Official a scris: „Pare cliseu sa spunem “Ne este dor de voi!”, dar e un privilegiu sa simtim asta, cu adevarat. Iar noi, toti acei de aici…ne simtim privilegiati. Si abia asteptam ACEL moment. Momentul in care sa va auzim, din nou, facand sala sa vibreze cand cantati cu mandrie, “Asta e Corona!Asta e Corona!”. Corona Brașov te invită la prima partidă din noul sezon împotriva chipei HCM Râmnicu Vâlcea. Vezi cât costă un bilet: 1💛Corona Brașov te invită la prima partidă din noul sezon împotriva chipei HCM Râmnicu Vâlcea. Vezi cât costă un bilet: 2💙Corona Brașov te invită la prima partidă din noul sezon împotriva chipei HCM Râmnicu Vâlcea. Vezi cât costă un bilet: 1💛Corona Brașov te invită la prima partidă din noul sezon împotriva chipei HCM Râmnicu Vâlcea. Vezi cât costă un bilet: 2💙

Corona Brașov te invită la prima partidă din noul sezon împotriva chipei HCM Râmnicu Vâlcea. Vezi cât costă un bilet: 5

Va asteptam sa fiti parte din acel “IMPREUNA”! Un IMPREUNA care ne face pe toti mai puternici. Va multumim pentru tot! Corona Brașov te invită la prima partidă din noul sezon împotriva chipei HCM Râmnicu Vâlcea. Vezi cât costă un bilet: 6😊”.

Corona începe noul campionat într-o formulă schimbată, pe banca tehnică cuplul de antrenori fiind Costică Buceschi şi Dragoş Dobrescu, iar în teren, cu nu mai puţin de nouă jucătoare noi: Andreea Chiricuţă, Bianca Tiron, Teodora Bloj, Eliza Buceschi, Cosmina Cozma, Laura Popa, Timeea Tătar, Cynthia Tomescu şi portarul Isabela Roşca – revenită la Braşov după împrumutul la Dinamo. Fanii Coronei sunt aşteptaţi la sală pentru a asista şi la prezentarea oficială a echipei cu care se va aborda sezonul 2017-2018.

Previous Story

Brașov: Cu balonul lângă Lacul Noua la LollyBoom, cel mai mare festival din România dedicat întregii familii

Next Story

Brașov: Cinema în aer liber. Cele mai bune comedii româneşti vin la ZAZUCOMEDIFEST. Vezi aici programul: