Brașov: UPDATE Cine gătește la Oktoberfest? … „va fi ceva ce nu au văzut încă brașovenii pe tărâmul lor”

Last Updated on septembrie 5, 2017 Organizatorii Oktoberfest Brașov promit o ediție de excepție, „va fi ceva ce nu au văzut încă brașovenii pe tărâmul lor”. Ei au prezentat alte „nume” care vor cinsti cu bucate alese participanții la eveniment.

Pe Facebook, Oktoberfest Brașov a scris:  Surprize COOLinare la Oktoberfest Brașov 2017
Nu mai este un secret că la Oktoberfes surprizele se țin lanț, exact așa ca să le bucure sufletele cinstițior oaspeți. Anul acesta organizatorii celei de-a 9-a ediții a celui mai popular eveniment din România, OKTOBERFEST BRAȘOV au pus la cale tot felul de suprize, gândite din timp pentru înteaga familie.Una dintre acestea, care este inedită, este crearea cel de-al doilea cort denumit Kronstadt-Zelt. Va fi ceva ce nu au văzut încă brașovenii pe tărâmul lor.

Brașov: UPDATE Cine gătește la Oktoberfest? ... „va fi ceva ce nu au văzut încă brașovenii pe tărâmul lor” 1

Pe lânga decorul deosebit al acestui cort al Brașovului și al brașovenilor, oaspeții vor fi surprinși de măestria culinară oferită de echipa de bucătari, condusă de simpaticul Chef Liviu Preda, pe care-l cunoasteți cu siguranță de la Arena Bucatarilor.

Maeștrii vor găti la foc continuu bucate alese, după rețete proprii, la care se adaugă voie bună, zâmbet bligatoriu, îmbrățișări serioase și fețe luminoase, presărate cu gânduri pozitive. Chef Preda vă va primi cu produse specifice bavareze și românești, iar atracțiile culinare vor fi cu siguranță ciolanul în sos de bere pregătit la cuptor, pe care îl puteți acompania, după gust, cu covrigul bavarez, varza calită sau renumiții cartofi săsești sau chiar cu pulpa de rață confit pe varza roșie călită.

Sigur ca nu vor lipsi nici coastele bavareze glasate sau bine cunoscuții bratwursti XXL.Se anunță un festin culinar greu de definit chiar și de cei mai buni în arta gătitului. Echipa de bucătari pasionați vă va pregăti și platouri speciale pentru patru sau șase persoane, pentru a putea degusta totul cu prietenii. Specialtățile vor fi la această ediție așezate în veselă și vor putea fi consumate cu ajutorul tacâmurilor exact ca la restaurant, pentru a simți că sunteți tratați așa cum se cuvine. Ceea ce trebuie să știți este faptul că veți fi serviți în Cortul Kronstadt de ospătărițe și ospătari amabili, care vor sta la dispoziția dumneavoastră, ori de câte ori este nevoie și,astfel, veți afla despre toate detaliile despre delicatesele din meniu.
Dulce, made by Carmela Dragomir

Dulcele ne schimbă starea de spirit, așa că va fi nevoie cu siguranță și de ceva, care să ne producă minim un curbubeu în cerul gurii. Surpriza dulce vă va fi oferită de Carmela Dragomir, multiplă medaliată cu aur şi argint, atât la probele individuale, cât şi la cele în echipă, la campionatele mondiale, olimpiadele şi saloanele de profil. Astfel, deserturile vor fi pregătite pentru Oktoberfest Brașov în laboratoarele “Delice”.

COOLINARIO by Chef Liviu Preda & Team
Datorită acestor maeștri în arta culinară, care vă vor răsfăța papilele gustative în KronstadtZelt s-a luat hotărârea să fie denumit COOLINARIO by Chef Liviu Preda & Team. Veți fi răsfățați de-a dreptul și veți avea ocazia să interacționați cu acești ași în materie de mâncăruri.

Veți fi bine primiți în perioada 07-17 Septembrie la Oktoberfest Brașov să savurati specialitățile gastronomice din Kronstadt – Zelt – COOLinario. Așa că nu vă faceți alte planuri, pentru a nu rata cel mai tare eveniment din țară”.

Previous Story

FELICITĂRI! Corona Brașov – CSA Steaua 9-2, în primul meci al Campionatului Național de hochei

Next Story

(Video) Accident Brașov: Fetiță de 7 ani rănită după o ciocnire în intersecția Saturn cu Uranus