Brașov: Femeie ÎMPUȘCATĂ și lovită cu o toporișcă

Last Updated on septembrie 29, 2017 Scene groaznice petrecute într-o locuință din Piața Teatrului. Un bărbat de 34 de ani și-a bătut și împușcat iubita pentru că aceasta îl înșelase.

„În timp ce se afla împreună cu persoana vătămată la domiciliul său, inculpatul a tras către aceasta cu un pistol cu bile și a lovit-o în piciorul stâng. Apoi, a lovit-o cu o toporișcă în umărul drept și cu palmele în zona feței. Totodată, inculpatul i-a interzis persoanei vătămate să părăsească domiciliul. Victima are nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri medicale”, a explicat, pentru brașovtv.com, prim-procurorul adjunct al Parchetului Judecătoriei Brașov, Maria-Mădălina Răducu.

Brașov: Femeie ÎMPUȘCATĂ și lovită cu o toporișcă 1

Suspectul a fost reținut de polițiști, iar procurorii i-au propus unui judecător de drepturi și libertăți să-l aresteze pe inculpat. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, dar a contestat hotărârea.

El este acuzat de lovire, amenințare și lipsire de libertate, dar beneficiază de prezumția de nevinovățe până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.

Previous Story

Brașov: Vești bune pentru noul Spital. Se va face înaintea Aeroportului? „Nu aduce anul, ce aduce ceasul! Avem o primă veste de la Parlament. Nu bună. Ci foarte bună!”

Next Story

Foto Brașov: Accident din nou la Ceasu’ Rău, cu un alt Taxi. A ajuns pe trotuar!