Brașov: EXPLOZIE la un abator! Angajat în stare gravă!

Last Updated on septembrie 15, 2017 Un angajat al unui abator de pe Calea Feldioarei a fost transportat de urgență vineri dimineață după ce un compresor cu amoniac a explodat. El este în stare foarte gravă, având arsuri pe 90 din corp.

Accidentul de muncă s-a produs azi noapte la ora 4.30 la un abator de pe Calea Feldioarei, după ce un compesor cu amoniac de la instalaţia de răcire a explodat. Potrivit reprezentantului ISU Braşov, Ciprian Sfreja, un bărbat de 51 de ani a suferit arsuri pe 90% din suprafaţa corpului, ionformează adevarul.ro.

Brașov: EXPLOZIE la un abator! Angajat în stare gravă! 1

Victima era inconştientă şi a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov. Bărbatul a fost internat pe Secţia de Terapie Intensivă, dar medicii sunt circumspecţi cu privire la şansele de supravieţuire ale muncitorului.

Potrivit ISU Braşov nu au mai fost alte persoane evacuate şi la abator nu mai există niciun pericol de contaminare. Inspectoratul Teritorial de Muncă şi Poliţia au demarat o anchetă în acest caz.

Previous Story

Oktoberfest Brașov. Programul de joi, 14 septembrie:

Next Story

(Foto) Accidente Brașov: 3 mașini ciocnite pe Carpaților și un taxi lovit în față la Andos. Șoferul a fugit de la locul accidentului!