Brașov: Animale de la ZOO vor fi aduse la Lacul Nou, la LollyBoom, cel mai mare festival din România dedicat întregii familii

Last Updated on septembrie 5, 2017 Animalele de la Grădina Zoologică Brașov vor fi prezente în perioada 8-10 septembrie la LollyBoom, Lacul Noua, la cel mai mare festival din România dedicat întregii familii.

Organizatorii LollyBoom: „Pe parcursul celor 3 zile de festival, prietenii de la Grădina Zoologică Brașov îți fac cunoștință cu lumea animalelor direct pe te tărâmul de poveste LollyBoom din Parcul Noua.
Vizitatorii pot vedea 300 de animale din 70 de specii. Și știați că în Casa Reptilelor există cea mai mare colecție de șerpi veninoși din România?

Brașov: Animale de la ZOO vor fi aduse la Lacul Nou, la LollyBoom, cel mai mare festival din România dedicat întregii familii 1

(foto: Zoo Brasov)

Totodată grădina zoologică este locul ideal pentru a te plimba pe aleile sale în timp ce poți admira căprioare, cerbi, vulpi sau lupi sau în jurul lacului lebede, gâște și rațe sălbatice.Ei bine, o parte se mută la LollyBoom în perioada 8-10 septembrie.

În cadrul atelierelor susținute de prietenii de la zoo cei mici, dar și cei mari vor învăța să deseneze cu pălmuțele (4-10 ani), despre pământul, planeta vie (10-14 ani), habitatul lupului (10-14), ce înseamnă să fii îngrijitor la zoo(14-99 ani), și vor confecționa zoo de plastină (4-10 ani) și vor face peisaje din materiale organice(4-10 ani)”.

Vezi video aici:

Sunt tare curioși și spiridușii! Oare ce animale de la Zoo vor veni la LollyBoom?!

Previous Story

(Video) Accident Brașov: Fetiță de 7 ani rănită după o ciocnire în intersecția Saturn cu Uranus

Next Story

Brașov: Alte două magazine Lidl vor fi închise pentru modernizare