Accident Brașov: TERIBIL! Lovit pe trecerea de pietoni, de două mașini, în Râșnov

Last Updated on septembrie 15, 2017 Situație teribilă pentru un bărbat de 73 de ani, din Râșnov. A fost lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni. Apoi a fost lovit de un autoturism. Incidentul a avut loc joi, în jurul orei 15:00, pe DN 73, în Râșnov.

Conducătorul unui ansamblu de autovehicule format dintr-o autoutilitare și o semiremorcă, în vârstă de 33 ani, care circula pe DN 73 în localitatea Râșnov, nu a acordat prioritate de trecerea unui pieton în vârstă de 76 ani, care traversa strada prin loc marcat corespunzător, accidentându-l. În urma impactului, victima a fost proiectată la pământ, fiind acroșată de un alt autovehicul care circula pe aceeași direcție de mers, se arată în raportul poliţiştilor rutieri, informează mytex.ro.

Accident Brașov: TERIBIL! Lovit pe trecerea de pietoni, de două mașini, în Râșnov 1

Pietonul a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Brașov pentru acordarea tratamentului medical de specialitate, unde a rămas internat.
Ambii conducători auto au fost testaţi din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul pur expirat, rezultatul fiind negativ. Ulterior, aceștia au fost conduşi la Spitalul din Zărneşti, unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, în vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului și dispunerii măsurilor legale.

Previous Story

Video Brașov: UNICAT! Casa Boiereasca de tip Conac, 8 camere, scoasă la vânzare

Next Story

Brașov: Începe curăţenia de toamnă. Vezi punctele de colectare ale deșeurilor: