Video Brașov: ÎNGROZITOR! O fetiţă de nici un an a fost UCISĂ chiar de tatăl ei cu mașina. Erau la iarbă verde

Last Updated on august 24, 2017 Întâmplare îngrozitoare zilele trecute la Ticușul Nou, Brașov. Erau toţi la iarbă verde iar părinţii au aşezat copila pe o pătură. Bărbatul, care era băut a vrut să parcheze autoturismul. Şi nu a văzut-o pe cea mică.

Tatăl de 22 de ani din localitatea Ticușu Nou băuse deja prea mult. Şi nici măcar nu avea permis de conducere. Era împreună cu familia şi câţiva prieteni la picnic, pe marginea râului Olt, în zona Prund, când s-a urcat la volan să parcheze autoturismul.

Video Brașov: ÎNGROZITOR! O fetiţă de nici un an a fost UCISĂ chiar de tatăl ei cu mașina. Erau la iarbă verde 1

A mers doar 30 de metri. Nu a observat pătura pe care stăteau copila lui, de 10 luni alături de o fată de 15 ani.

Adolescenta a fost rănită dar pruncul a murit. Bărbatul este cercetat acum pentru ucidere din culpă și a fost reținut. La testarea cu etiloltestul, acesta avea o alcoolemie de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expira

„Accidentul s-a petrecut pe data de 20 august, în jurul orei 18.45. Un bărbat de 22 de ani care se afla pe marginea rîului Olt, în zona Prund, s-a suit la volanul unui autoturism și a mers aproximativ 30 de metri.

Vezi aici Video?:

Cînd a încercat să parcheze, a dat cu spatele și nu a observat două minore, aflate pe o pătură acolo la picnic pe care le-a accidentat. Una din fete are 15 ani, iar cea de-a doua nu împlinise nici măcar un an. Din păcate, fetița cea mică a decedat pe loc. Bărbatul nu poseda permis de conducere, iar la testarea cu etilotestul avea o alcoolemie de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a spus Gabriela Dinu, purtător de cuvînt a Poliției Județene Brașov.

Previous Story

Oktoberfest Brașov face angajări iar Bica Alexandru Razvan caută coprezentatoare pentru matinalul de la Antena 1, ce va fi filmat în cortul Oktoberfest

Next Story

Național. Coșmarul trăit de mai multe femei din România, după ce și-au lăsat numărul de telefon în bord