(Foto) „Unde se duc, oare? … Spre Brașov! Zile frumoase! Și răbdare! multa răbdare!”

Last Updated on august 15, 2017 Și luni a fost aglomerație pe DN1, sensul de mers spre Brașov. De astăzi se schimbă sensul aglomerației, de la Brașov spre București.

Pe Facebook, Lucia Nedelcu-Manea a adăugat fotografii cu mesajul: „Unde se duc, oare? Luni, la prânz, Sinaia. Spre Brașov! Zile frumoase(Foto) „Unde se duc, oare? ... Spre Brașov! Zile frumoase! Și răbdare! multa răbdare!” 1😭! Și răbdare! multa răbdare!”

(Foto) „Unde se duc, oare? ... Spre Brașov! Zile frumoase! Și răbdare! multa răbdare!” 2 (Foto) „Unde se duc, oare? ... Spre Brașov! Zile frumoase! Și răbdare! multa răbdare!” 3

Din păcate autostrada nu se va finaliza. Mirel Palada, analist apropiat PSD, spune astăzi pe Facebook că autostrada nu a fost făcută pentru că fostul premier Năstase, condamnat pentru corupție, nu a fost lăsat. El și acum dă vina pe Băsescu, și nu pe PSD care a fost la guvernare mai mult ca Băsescu în ultimii 27 de ani.

 Mirel Palada: „Sîntem în 2017, mai avem un pic și intrăm în 2018. Dacă erau lăsate în pace proiectele lui Năstase din 2002 – 2004, acum aveam autostrăzi care să traverseze Carpații. Primul lucru pe care l-a făcut Băsescu atunci cînd a ajuns la putere, a oprit autostrăzile.

Și, cît timp a călărit el țara, nici nu s-a mai făcut nimic. Doar perdele de fum. Măcar pentru asta, dacă nu pentru restul nemerniciilor pe care le-a făcut, și tot ar trebui pus la zid. Ceaușescu n-a meritat să fie împușcat. Băsescu, însă…”

 

(Foto) „Unde se duc, oare? ... Spre Brașov! Zile frumoase! Și răbdare! multa răbdare!” 4 (Foto) „Unde se duc, oare? ... Spre Brașov! Zile frumoase! Și răbdare! multa răbdare!” 5

Între timp, Popescu Liviu a adăugat fotografii cu mesajul: „Trafic pe Autostrada Sulina”.

(Foto) „Unde se duc, oare? ... Spre Brașov! Zile frumoase! Și răbdare! multa răbdare!” 6 (Foto) „Unde se duc, oare? ... Spre Brașov! Zile frumoase! Și răbdare! multa răbdare!” 7 (Foto) „Unde se duc, oare? ... Spre Brașov! Zile frumoase! Și răbdare! multa răbdare!” 8

Revenim cu detalii!

Previous Story

(Foto) Brașov: În noul Mall AFI de la Hidro se va deschide concurența Starbucks și Tucano

Next Story

Până când? „Un singur gând îmi umbreste bucuria; gara din Brașov. Acest focar de murdărie și infecție pe alocuri, această gară uitată de timp demna de lumea a treia”