Brașov: „Una dintre aceste doua clădiri este Liceul de Muzica”. Poți să ghicești care?

Last Updated on august 1, 2017 Clădirea Liceului de Muzică suferă. Se distruge pe zi ce trece fără ca cineva să intervină. Se pare că o parte din clădire a fost retrocedată iar Primăria plătește acum chirie.

Pe Facebook, Daniela Bordei a postat o fotografie cu mesajul: „Una dintre aceste doua clădiri este Liceul de Muzica Brașov. Copiii din acest Liceu ne fac mândri de orașul nostru frumos, prin premiile obținute, în tara și strainatate. Care credeți ca e clădirea în care funcționează acest liceu? Nu doriti sa vedeți și interiorul? Ar fi fascinant!!!”

Brașov: „Una dintre aceste doua clădiri este Liceul de Muzica”. Poți să ghicești care? 1

Ionela Virca:  Asa arata si acum 25 de ani cand eram eleva acolo, intre timp s-a deteriorat mai tare. Acum ca au terminat cu Sala Patria , poate se gandeste cineva de pe la cultura sa investeasca si sa construiasca o caldire noua pt. viitorii muzicieni 

Daniela Bordei Ionela draga! Sa fim realiști! Nici în 25 de ani nu se va face nimic pentru acest liceu! Pe nimeni nu interesează! Clădirea aparține altei instituții iar pentru Liceul de Muzica nu se găsește nici o clădire adecvata! Dar vrei sa vezi ce rapid apar o grămadă de supermarket-uri în Brașov? Dar … ma rog …. nu sunt terenurile primăriei…. nu sunt bani … etc, deci , probabil ca întâlnirea de 60 de ani o vei face în aceeași clădire! Hai sa nu fim cârcotași! Nu știu cum în alte orașe se poate… și ce bine se poate!

Ella Dragusin:   Trist! Asa arata Liceul de Muzica Brasov (clădirea nerenovata, sa ne intelegem) si acum 25 de ani. Poate atunci mai bine! De 25 se degradează continuu. Poate oficialitățile asteapta sa se darame! Ar fi bun terenul din centrul Brașovului pentru cineva, nu-i asa?

Previous Story

Foto Brașov: Deschiderea Mall-ului AFI de la Hidro se amână! Vezi cum va arăta:

Next Story

Brașov: Dosar penal pentru alt deal distrus!