Brașov: „Nu așteptăm laude. Doar respect…” Medicul Dan Grigorescu de la Județean câștigă lună de lună bătălia cu infecțiile nosocomiale

Last Updated on august 22, 2017 Medicul din Brașov,  Dan Grigorescu, de la Spitalul Județean, continuă bătălia cu infecțiile nosocomiale după scandalul Hexipharma care a zguduit România. Și în această lună, secția pe care o conduce, secţia clinică chirurgie plastică, reconstructivă şi arsuri, a ieșit foarte bine în această bătălie.

Pe Facebook, medicul Grigorescu Dan a postat o fotografie cu mesajul: Ca de obicei…

Brașov: „Nu așteptăm laude. Doar respect...” Medicul Dan Grigorescu de la Județean câștigă lună de lună bătălia cu infecțiile nosocomiale 1

Așa cum am procedat de ceva vreme, fac publice datele rezultate în urma eforturilor colectivului nostru îndreptate spre asigurarea unui mediu de spital cât mai sigur pentru pacienți. Ca de obicei, totul e ok, adică așa cum ar fi normal să fie întotdeauna!
Nu așteptăm laude. Doar respect…”

Recent, medicul a declarat: „Aceasta este realitatea nefardată privind lupta împotriva infecţiilor nosocomiale din secţia clinică chirurgie plastică, reconstructivă şi arsuri a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov!

Şi nu este singurul rezultat de acest fel în ultimii doi ani, de când am implementat un protocol de lucru unic în spital şi de a cărui respectare “am ţinut cu dinţii”! Ca să se înţeleagă exact cum stau lucrurile, controlul este făcut întotdeauna inopinat de către membrii structurii care se ocupă de infecţiile din spital, iar în acest caz s-a petrecut când eu, ca şef de secţie, eram plecat în concediu.

Brașov: „Nu așteptăm laude. Doar respect...” Medicul Dan Grigorescu de la Județean câștigă lună de lună bătălia cu infecțiile nosocomiale 2

“Poate tocmai de aceea !”, vor zice unii, mai maliţioşi.
Eu spun însă că mă bucură realitatea că procedurile “ne-au intrat în sânge”, nouă, membrilor colectivului secţiei.

Le transmit şi pe această cale felicitări şi mulţumiri tuturor colegilor, brancardier, infirmiere, asistente medicale, studenţi, medici rezidenţi şi medici specialişti, care au făcut posibilă demonstraţia CĂ SE POATE!
Chiar şi numai prin forţe proprii.

Şi nu uitaţi, vorbim despre mult hulitul şi criticatul Spital Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov!
În care merită să aveţi încredere!”

 

Previous Story

„București, ia exemplu de la Brașov!” „Când meritați, meritați, domnule Prefect”

Next Story

Braşovul este preferatul turiştilor străini. Timiş şi Cluj urmează în clasament. Dacă am fi avut și mare :)