Brașov: Filme în aer liber în Piața Sfatului la Caravana Filmelor TIFF. Vezi ce filme vor fi proiectate:

(Last Updated On: August 12, 2017)

Brașovenii sunt invitați la film în aer liber, la  Caravana Filmelor TIFF , 18 – 20 August, ora 21:30. Filmele vor rula în Piața Sfatului iar intrarea va fi gratuită.

Program Caravana Filmelor TIFF, Brașov: Vineri, 18 august
Planeta Petrila (r. Andrei Dăscălescu) | România, 80’
În orașul minier Petrila, un fost miner devenit artist şi activist se foloseşte de artă şi absurd pentru a opri autorităţile locale să demoleze clădirile istorice ale celei mai vechi mine din ţară. Va reuşi? Premiul Publicului Cinepub la TIFF 2017.

Sâmbătă, 19 august

Povestea iubirii / The History of Love (r. Radu Mihăileanu)

Franța, Canada, România, SUA, 134’

New York, secolul 21. Leo, un bătrân imigrant polonez, trăieşte rememorând marea iubire a vieţii sale. La celălalt capăt al metropolei, în Brooklyn, adolescenta Alma îşi dă seama cu uimire că s-a îndrăgostit de chipeşul ei coleg de clasă. Nimic nu pare să-i lege pe bătrânul Leo şi pe tânăra Alma. Şi cu toate acestea… Cel mai nou film al lui Radu Mihăileanu, cu Derek Jacobi, Sophie Nelisse, Gemma Arterton, Elliot Gould. Filmat parţial în Transilvania!

 

Duminică, 20 august

Dalida (r. Lisa Azuelos)

Distribuit de Independența Film, Dalida (r. Lisa Azuelos) spune povestea cântăreței și actriței de origine egipteană care a primit de-a lungul carierei sale peste 70 de discuri de aur, fiind totodată primul artist care a câștigat discul de platină și pe cel de diamant. Biografia uneia dintre cele mai populare zece cântărețe ale tuturor timpurilor, Dalidaeste un omagiu emoționant adus divei anilor ’50.