Brașov: Aglomerație și duminică seara la Predeal – Sinaia. „Puteam avea o vacanta perfecta daca nu ajungeam in Predeal, unde stam blocati de o ora! Kilometri intregi de coloane de masini, copii mici inchirciti in scaunele auto, obositi si transpirati de atata plans si foame, nervi intinsi la maximum!”

Last Updated on august 13, 2017 Centrul Infotrafic anunță că se circulă foarte greu duminică seara în zona Predeal, Comarnic, Ploiești.
Politia rutiera le aminteste soferilor ca pot folosi ruta alternativa Ploiesti – Cheia – Sacele, ruta pe care, pana in acest moment, nu au aparut probleme de trafic.

Pe Facebook, Mirela Vaida a scris: „Venim dinspre Cluj!
Puteam avea o vacanta perfecta daca nu ajungeam in Predeal, unde stam blocati de o ora! Kilometri intregi de coloane de masini, copii mici inchirciti in scaunele auto, obositi si transpirati de atata plans si foame, nervi intinsi la maximum!

Brașov: Aglomerație și duminică seara la Predeal - Sinaia. „Puteam avea o vacanta perfecta daca nu ajungeam in Predeal, unde stam blocati de o ora! Kilometri intregi de coloane de masini, copii mici inchirciti in scaunele auto, obositi si transpirati de atata plans si foame, nervi intinsi la maximum!” 1

Cam asa incepe o vacanta la romani.. Aud ca vom sta bara la bara pana in Comarnic.. Nu e nimic.. Pana la urma, avem vacanta pana de Sf Maria! De ce sa nu ne-o petrecem in masina?

Of, Romanie, imi esti tare draga, dar imi vine sa-mi iau campii cand vad cata bataie de joc induri si tu, si noi…”

Previous Story

NEBUNIE pe autostrada lipsă Comarnic – Brașov. „„Am plecat spre Transilvania cu mașina. Nu mai doresc nici măcar sa ma enervez. Sunt imun”

Next Story

Video Brasov: Mașini îngropate de viitură la Fântâna lui Botorog