Accidente: 3 bicicliști loviți în intersecții, Brașov, Codlea și Cristian. Ce aveți cu ei?

Last Updated on august 25, 2017 Viață grea pentru bicicliști zilele acestea. 3 au fost răniți, în accidente separate, în intersecții din Brașov, Codlea și Cristian.

Miercuri, în jurul orei 13.40, când un bărbat de 40 de ani a condus un autoturism pe strada Constituţiei din municipiul Codlea iar când a pătruns în sensul giratoriu nu a observat la timp un bărbat de 71 de ani care se deplasa cu bicicleta, pe care l-a accidentat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Braşov, în vederea acordării de îngrijiri medicale, informează bzb.ro.

Accidente: 3 bicicliști loviți în intersecții, Brașov, Codlea și Cristian. Ce aveți cu ei? 1

Un accident rutier a avut loc joi dimineaţă, în jurul orei 11.00, în zona giratoriului de la intersecţia străzilor Toamnei – 15 Noiembrie – Calea Bucureşti, unde un biciclist a fost lovit de un camion. Din cercetări s-a stabilit că biciclistul în vârstă de 57 de ani circula pe banda întâi, spre strada Toamnei, în momentul în care a fost lovit de camionul la volanul căruia se afla un bărbat de 39 de ani, care nu îl observase. Biciclistul a fost transportat la spital.

Un biciclist în vârstă de 38 de ani a suferit leziuni grave, fiind lovit de un autoturism, joi după-masă, într-o intersecție din Cristian, județul Brașov, informează mytex.ro. Polițiștii au stabilit că un șofer, tot în vârstă de 38 de ani, care circula pe strada Stoica Popovici, nu i-a acordat prioritate de trecere biciclistului, în zona intersecției cu strada Râului și l-a accidentat.

Previous Story

Brașov: „Daca vreti sa veniti la Street FOOD Festival, nu mai veniti cu masina! … Dobrogeanu Gherea blocata, Castelului blocata, Balcescu blocata, Eroilor blocata si in general, cam tot ce e prin centru”

Next Story

Brașov: Programul Street Food Festival de sâmbătă: