Accident Brașov: Autobuz RATBV lovit de un autoturism care a ricoșat în altul. O femeie rănită în autobuz

(Last Updated On: August 8, 2017)

Strada Lungă este un pericol pentru șoferii neatenți. 3 benzi la urcare, o bandă de autobuze la coborâre, „perfectă” pentru vitezomani. Luni dimineață, o femeie aflată într-un autobuz RATBV a fost rănită după ce vehiculul a fost implicat într-un carambol.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Poliției Județene Brașov, Gabriela Dinu, bărbatul nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers către dreapta și a determinat-o pe o șoferiță în vârstă de 31 de ani să frâneze și să schimbe la rândul ei direcția de mers, pentru a evita impactul dintre cele două autoturisme, informează mytex.ro.

Numai că, în urma virajului, autoturismul condus de femeie a fost acroșat de un autobuz și proiectat într-un alt autovehicul, care era parcat pe partea dreaptă.
„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei pasagere de 62 de ani, din autobuz, care a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a explicat reprezentanta IJP Brașov.

Conducătorii auto implicați în accident au fost verificați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ în cazul tuturor.