Accident Brașov: Autobuz RATBV lovit de un autoturism care a ricoșat în altul. O femeie rănită în autobuz

Last Updated on august 8, 2017 Strada Lungă este un pericol pentru șoferii neatenți. 3 benzi la urcare, o bandă de autobuze la coborâre, „perfectă” pentru vitezomani. Luni dimineață, o femeie aflată într-un autobuz RATBV a fost rănită după ce vehiculul a fost implicat într-un carambol.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Poliției Județene Brașov, Gabriela Dinu, bărbatul nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers către dreapta și a determinat-o pe o șoferiță în vârstă de 31 de ani să frâneze și să schimbe la rândul ei direcția de mers, pentru a evita impactul dintre cele două autoturisme, informează mytex.ro.

Accident Brașov: Autobuz RATBV lovit de un autoturism care a ricoșat în altul. O femeie rănită în autobuz 1

Numai că, în urma virajului, autoturismul condus de femeie a fost acroșat de un autobuz și proiectat într-un alt autovehicul, care era parcat pe partea dreaptă.
„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei pasagere de 62 de ani, din autobuz, care a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a explicat reprezentanta IJP Brașov.

Conducătorii auto implicați în accident au fost verificați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ în cazul tuturor.

Previous Story

„Invitație la Vals” în Piața Sfatului, de Filarmonica Brașov

Next Story

Zoo Brașov vă invită la Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice și Parcurilor