Brașov: Se REDESCHIDE clubul Rockstadt după 9 luni! Vezi cine are interzis de acum:

Last Updated on august 25, 2017 După 9 luni, perioadă în care administratorii clubului s-au luptat cu ISU pentru obținerea autorizațiilor, Rockstadt se redeschide. În club, de acum, nu vor mai fi permise persoane care nu au 18 ani!

Pe Facebook, Dan Zaharia a scris: Dragii nostri,
Dupa mai bine de 9 luni de zile de la inchiderea clubului Rockstadt, a sosit momentul pe care cu totii il asteptam cu atat de mare nerabdare. Redeschiderea!

Brașov: Se REDESCHIDE clubul Rockstadt după 9 luni! Vezi cine are interzis de acum: 1

Am reusit obtinerea tuturor documentelor necesare pentru redeschidere, implicit autorizatia de securitate la incendiu. Tot ce a ramas este ca reprezentantii ISU sa vina la locatie si sa rupa sigiliul, lucru ce se va intampla cel tarziu maine. Din momentul in in care sigiliul este rupt, clubul este redeschis.

Astfel, Rockstadt isi va relua programul normal, de luni si pana duminica.

In acest moment, capacitatea legala admisa este de 180 de persoane, regula pe care o vom aplica atat la concerte cat si la partyuri sau serile obisnuite. Va rugam sa respectati cele impuse pentru moment si in acelasi timp subliniem ca nu vom face exceptie de la aceasta regula pentru nimeni, fie cunostinte vechi, prieteni, samd. In momentul in care capacitatea maxima este atinsa, accesul va fi permis ulterior doar in momentul in care vor fi locuri disponibile.

Din motive economice, accesul persoanelor sub 18 ani va fi interzis. Pentru concerte, acolo unde va exista aceasta optiune si formatiile vor fi dispuse, vom organiza doua concerte in aceeasi zi, inclusiv pentru cei sub 18 ani. Aceasta regula este insa valabila doar pentru concerte. In Kruhnen Musik Halle, accesul ramane deschis tuturor, indiferent de varsta.

Nu in ultimul rand, dorim sa multumim tuturor pentru suportul neconditionat aratat in aceste luni. Sustinerea, sfaturile si suportul vostru ne-au ajutat sa trecem peste aceasta perioada dificila si sa facem fata cu brio tuturor incercarilor.

Abia asteptam sa ne revedem!”

Rockstadt: „Vesti bune! Sigiliul a fost rupt!!! Rockstadt este din nou deschis! Ne vedem ASTAZI, insa incepand cu ora 22:00 caci trebuie sa punem berea la rece:) Va asteptam diseara la sarbatoare!”

Previous Story

Brașov: OFICIAL! Încep lucrările la Mall-ul AFI de la Hidro! Vezi cum va arăta și când se pune piatra de temelie:

Next Story

Brașov: Street Food Festival. Vezi programul de vineri: