Brașov: Femeie căzută de pe stânci la chilia părintelui Arsenie Boca

Last Updated on august 27, 2017 Un elicopter SMURD a fost  solicitat de urgență sâmbătă prin 112 la Sâmbătă de Sus, județul Brașov, după e o femeie de 59 de ani a căzut pe stânci în zona chiliei părintelui Arsenie Boca. În urma căzăturii, ea s-a rănit în zona capului şi coapselor, dar este conştientă.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Braşov au anunţat, sâmbătă, că s-a intervenit pentru salvarea unei femei de 59 de ani care a fost rănită după ce a căzut pe stânci în zona chiliei părintelui Arsenie Boca de la Sâmbăta de Sus, informează digi24.ro.

Brașov: Femeie căzută de pe stânci la chilia părintelui Arsenie Boca 1

„Au fost direcţionaţi la fața locului trei jandarmi montani aflaţi la Cabana Sâmbătă. S-a solicitat şi s-a aprobat elicopter SMURD pentru preluarea persoanei accidentate”, au precizat jandarmii braşoveni.

Potrivit acestora, femeia a suferit mai multe plăgi în zona capului şi coapselor şi a fost preluată de elicopter şi transportată la spital.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au precizat că pacienta a ajuns deja pe Aeroportul Sibiu şi a fost preluată de către un echipaj care o transportă la Spitalul Judeţean Sibiu.

Femeia este stabilă, conştientă şi cooperantă.

Previous Story

Brașov: Street Food Festival, programul de duminică. Ultima zi!

Next Story

Brașov: Protestatar care a ameninţat că se aruncă în gol, dacă nu vorbeşte cu Iohannis şi cu ministrul Justiţiei, dat jos cu greu de pe Tribunal, după aproape opt ore de negocieri