(Video) Un şofer din Braşov a lovit o maşină într-o parcare din Sibiu și a fugit. Vezi ce spune Poliția:

Last Updated on iulie 3, 2017 Pe Facebook a fost postat un video cu un șofer cu numere de Brașov care a lovit un autoturism dintr-o parcare și apoi a plecat fără măcar să coboare din autoturism şi să verifice  starea automobilului.

“Nu a fost vorba de un accident rutier. Şoferul a avariat o maşină în parcarea respectivă şi a plecat. Proprietarul maşinii avariate are posibilitatea să se adreseze poliţiei cu o reclamaţie”, a spus Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu, citat de tribuna.ro.

(Video) Un şofer din Braşov a lovit o maşină într-o parcare din Sibiu și a fugit. Vezi ce spune Poliția: 1

Pe pagina de Facebook Noi pe unde mai circulam in Sibiu? a fost postat un video cu mesajul: „Sa zicem că îl filmezi pe unul băut sau drogat, in trafic, conducând haotic, lovind o masina.

Ce faci ? Suni la 112 in ideea că va fi dat în consemn și un echipaj de poliție îl va opri pe undeva, înainte să facă vreo nefacuta. Ei bine gresit. Raspunsul celor de la 112 a fost :”sunt victime”? Am răspuns că nu. Doamna mi-a spus apoi sa duc filmarea la poliție și asta a fost tot. Superb,nu?”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Voi face următorul comentariu, cu orice risc. – „Doctor, can (!) speak (!) english (!) the patient from Szekely Udvarhelyi (Odorheiu Secuiesc, Covasna, nota mea)?”

Next Story

Brașov: FELICITĂRI! Şase elevi cu media 10 de admitere în liceu! Vezi cine sunt: