(Video) Accident Brașov: GRAV! Autocar cu 35 de persoane implicat într-un accident cu alte două autoturisme

Last Updated on iulie 10, 2017 Luni dimineață, un autocar cu 35 de persoane a fost implicat într-un accident pe DN1, între Timiș și Predeal. În accident au mai fost implciatedouă autoturisme, nefiind înregistrate victime, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, cpt Ciprian Sfreja.

Șoferul unuia dintre autoturisme a fost evaluat medical, el prezentând escoriații, fără a fi însă necesar să fie transportat la spital, informează agepres.ro.

(foto: Gîrleanu Ştefan via Info Trafic jud. Brașov)

(Video) Accident Brașov: GRAV! Autocar cu 35 de persoane implicat într-un accident cu alte două autoturisme 1 (Video) Accident Brașov: GRAV! Autocar cu 35 de persoane implicat într-un accident cu alte două autoturisme 2 (Video) Accident Brașov: GRAV! Autocar cu 35 de persoane implicat într-un accident cu alte două autoturisme 3

Autocarul se îndrepta spre Brașov și avea la bord 35 de persoane din Taiwan, potrivit sursei citate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brașov, inspector principal adjunct Gabriela Dinu, a declarat, pentru AGERPRES, că unul dintre autoturismele implicate în accident, care se îndrepta de la Brașov în direcția Predeal a intrat pe contrasens și a lovit autocarul care cobora de la Predeal, în partea laterală, în zona compartimentului de bagaje, fără a se înregistra distrugeri.

(Video) Accident Brașov: GRAV! Autocar cu 35 de persoane implicat într-un accident cu alte două autoturisme 4

(foto: brasovtv.com)

Vezi aici Video postat de Iancu Razvan pe Youtube.com:

Circulația va fi reluată pe ambele sensuri în jurul orei 11,00, după ce se vor finaliza măsurătorile de către polițiști, a mai spus reprezentantul IPJ Brașov.

Previous Story

Brașov: Un nou drum între Şchei şi Răcădău

Next Story

Brașov: Jaf armat la un magazin în Tractorul