Brașov. Medicul Dan Grigorescu, Spitalul Județean: „Băi, ejinebun? Ce naiba se întâmplă de nici bătrânica de 85 de ani din Alexandria teleormanului internată aseară prin urgență nu a vrut să meargă la ea acasă să-și trateze mâna traumatizată?”

Last Updated on iulie 11, 2017 Spitalul Județean Brașov trece prin multiple tranformări. Îmbucurător este faptul că se schimbă și mentalitățile personalului medical.

Pe Facebook, Grigorescu Dan a postat fotografii cu mesajul: „Băi, ejinebun? Ce naiba se întâmplă de nici bătrânica de 85 de ani din Alexandria teleormanului internată aseară prin urgență nu a vrut să meargă la ea acasă să-și trateze mâna traumatizată?

Brașov. Medicul Dan Grigorescu, Spitalul Județean: „Băi, ejinebun? Ce naiba se întâmplă de nici bătrânica de 85 de ani din Alexandria teleormanului internată aseară prin urgență nu a vrut să meargă la ea acasă să-și trateze mâna traumatizată?” 1

Și asta deși sâmbătă era organizat parastasul fostului soț.

Și după ce, în ultima lună, alți doi bucureșteni ajunși întâmplător în secția noastră au făcut aceeași alegere…”

Rechitean-Prunaru Cristina Mihaela Mâncare calda, tratamente adecvata și multa atenție din partea cadrelor medicale.

Solomon Sebastian Înseamnă că sunt tratați ca la carte, atât medicamentos de niște profesioniști ca voi cat și sufletește. Bravo Dan

Georgiana Iorga Cred ca au văzut ce înseamnă îngrijiri medicale de înaltă calitate și știu ca altundeva nu vor mai găsi.

Elena Paula Mate Avem cei mai dedicati medici la BRASOV!!!Am fost in coma 6 luni 3 zile nu s-a stiut identitatea mea !!!!Am fost ingrijita ca un OM!!!

Previous Story

Brașov: Primăria cere brașovenilor să plătească pentru cele 10,000 de locuri de parcare din cartiere neocupate legal. Ar trebui făcute parcuri de joacă în locul lor sau introdusă parcare cu ora?

Next Story

(Foto) Brașov: Ce departe suntem de Cluj! Ei cumpără 30 de autobuze electrice noi … Vezi cât cosă și cum arată: