Sănătate. Anca Sigartau s-a vindecat de cancer prin post. „Pe citostatice, tumora a crescut 8 cm in 3 saptamani. Avea o viteza… intr-un fel, exploda!… Au trecut 22 de ani de atunci si uite ca traiesc”

Last Updated on iulie 23, 2017 Corpul uman se pare că deține destule mecanisme de apărare, problema fiind însă declanșarea acestora. Nimeni nu știe cum. Unii folosesc autosugestia, alții rugăciunile. Anca Sigartău este una dintre cele mai talentate actrițe din țara noastră, mama a trei copii, artista a trecut prin momente grele. Ea este convinsă că a câștigat bătălia cu cancerul prin post. Se întâmpla acum 22 de ani când tratamentele anti-cancer lipseau ori erau prea slabe.

“Dupa al doilea copil am divortat. Nimeni nu a stiut ca am divortat in 1993. Lumea stie ca am divortat prin 2000. Al treilea copil l-am facut dupa divort. Bine, lucrurile sunt mai complicate.

Sănătate. Anca Sigartau s-a vindecat de cancer prin post. „Pe citostatice, tumora a crescut 8 cm in 3 saptamani. Avea o viteza… intr-un fel, exploda!… Au trecut 22 de ani de atunci si uite ca traiesc” 1

Am trecut printr-o experienta medicala traumatizanta, in care am avut un diagnostic, o boala in care ti se da un an de zile sa traiesti. Si mi s-a spus ca un an de zile traiesti cu acest diagnostic. Si cu tratamentul.

Pe citostatice, tumora a crescut 8 cm in 3 saptamani. Avea o viteza… intr-un fel, exploda! Sotul meu se schimbase foarte mult, intrase probabil intr-un soi de panica: va ramane singur cu doi copii.

Au trecut 22 de ani de atunci si uite ca traiesc. Eram in spital si la un moment dat stiu ca am vrut sa ies din spital, pentru ca mi-am dat seama ca nu mai am foarte mult timp si vreau sa fiu acasa, alaturi de copii”, a declarat actrița într-o emisiune tv, citată de bzi.ro

Cat mai am, macar sa fiu cu ei. Am iesit din spital si pe 15 noiembrie, ziua de nastere a bunicii mele. Stiam ca incepe Postul Craciunului.

Nu aveam nici o informatie despre post, despre biserica, despre lucrurile de genul asta, dar stiam, in interiorul meu, ca vreau sa incerc. Ca trebuie sa ma duc acasa sa tin post.

Pe 15 noiembrie am iesit din spital cu niste indici foarte mari, pe 20 decembrie, cand m-am intors la control, m-au intrebat: Unde este tumora?.

Nu mai era. M-a intrebat doctorul ce am facut, ce tratament. Si i-am spus: Eu va spun, dar nu o sa credeti. Asta s-a intamplat. Nu mai exista tumora. Indicii coborasera foarte mult. Nu stiam ca Postul poate sa aiba o asemenea putere. Din momentul acela am stiu ca voi trai”, a declarat actrita intr-o emisiune TV.

Previous Story

Sanatate Primele semne ale cancerului de plămâni

Next Story

Brașov: Marea s-a mutat la munte! Pool Party la piscinele Cumpana Lake (Râșnov) de la poalele Bucegilor