Oktoberfest Brașov: Turiștii aduși cu avioanele Ryanair la Festival!

Last Updated on iulie 17, 2017 Organizatorii Oktoberfest Brașov anunță încheierea unui parteneriat cu Ryanair pentru transportul cu avionul la Festival.
Şi la această ediţie, Oktoberfest aşteaptă zeci de mii de vizitatori, iar pentru ca acest lucru să fie posibil, Ryanair îi va aduce în siguranţă, la cea mai reuşită petrecere din estul Europei.

Oktoberfest de Braşov va fi promovat astfel pe toate canalele de comunicare ale companiei aeriene şi astfel informaţia despre evenimentul de la poalele Tâmpei, va ajunge la peste 2.500.000 de oameni. Campania de promovare va începe în iulie şi are ca scop atragerea unui număr cât mai mare de turişti la Braşov şi, evident, la festivalul berii, eveniment ce va avea loc în perioada 07-17.09.2017, în zona fostului stadion municipal.
Oktoberfest Brașov: Turiștii aduși cu avioanele Ryanair la Festival! 1

Chiar dacă, din păcate, Braşovul nu are încă un aeroport, reprezentanţii Oktoberfest s-au gândit cum să aducă turiştii de la Bucureşti în oraşul nostr.

“ Aeroportul de la Ghimbav ne-ar fi ajutat enorm în acest moment, dar ne-am gândit şi am găsit totuşi o soluţie pentru turiştii, care vor să vină din străinătate să se distreze la Oktoberfest. Suntem in discutii ca, în perioada următoare, să semnăm un parteneriat cu TUI Travel si Eurolines, pentru ca turiştii să fie aduşi de la aeroport la Braşov. Vrem ca Oktoberfest să crească şi astfel, să aducem cât mai mulţi vizitatori în acest oraş minunat, încărcat de istorie”, a declarat Anemona Hermeneanu, organizator Oktoberfest. Cel mai probabil de la Aeroportul Otopeni.

Festivalul berii se reinventează! Va avea loc în două corturi mari, cu tematici diferite, cu muzică bună şi mai multe ansambluri nemţeşti, cu bucate alese şi bere pentru toată lumea însetată. Această ediţie a Oktoberfest este o provocare, anunţă organizatorii, care pregătesc şi o conferinţă de presă pentru data de 19 iulie, moment în care vor fi anunţate şi alte surprize.

Previous Story

Brașov: 82 de instrumentiști. Concert simfonic în Piața Sfatului susținut de Orchestra Simfonică de Tineret din Haga

Next Story

„Ora 6.30 primaria Brasov, evidenta populatiei!”