Oktoberfest Brașov parteneriat cu RyanAir. Prețuri extrem de mici la biletele de avion!

Last Updated on iulie 20, 2017 Organizatorii Oktoberfest Brașov și compania RyanAir au încheiat un parteneriat pentru promovarea și aducerea turiștilor la Festival. Organizatorii se așteaptă la 8,000 de turiști din Irlanda având în vedere că un bilet de avion se poate cumpăra cu doar 9,99 euro. Turiștii vor fi luați de la Aeroportul Otopeni și transportați la Brașov.

Pe Facebook, organizatorii Oktoberfest Brașov  au scris: „Se întâmplă lucruri frumoase la Oktoberfest Romania! Astăzi a avut loc prima conferință de presă în care am anunțat parteneriatul oficial cu RyanAir – cea mai mare companie aerină low cost din Europa – cu ajutorul căruia vom aduce cât mai mulți turiști la Oktoberfest în perioada 07-17 Septembrie la Brașov!

bilete de avion ryan air reduse

Mulțumim domnului Vice – Ambasador al Marii Britanii – Adam Sambrook, domnului Barabas Denis (RyanAir), Christian Macedonschi (Brașov Smart City), Manea Bogdan și Hermeneanu Anemona (Oktoberfest) care au fost prezenți astăzi alături de colegii noștri din presa brașoveană!”

Acest parteneriat cu Oktoberfest Brașov va promova potențialul turistic al orașului transilvănean la mai mult de 2,500,000 de vizitatori din Irlanda și Marea Britanie, care, cu ușurință, pot călători la Brașov, la tarifele reduse ale Ryanair, cu serviciile din Londra Stansted către București, operat cu o frecvență de două zboruri zilnice, dar și Dublin – București, cu 5 zboruri săptămânale.

Ryanair a sărbătorit noul parteneriat, dar și rezervările în avans record pentru București, prin scoaterea la vânzare a locurilor la tarif promoțional de la doar 9.99€ pentru călătorii în august și septembrie. Aceste locuri, la tarif redus, sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Vineri (21 iulie).

Denis Barabas, Ryanair Sales & Marketing Executive România: “Suntem încântați să lansăm noul nostru parteneriat cu Oktoberfest Brașov. Este o inițiativă respectabilă de a susține turismul regional românesc deoarece peste 2,500,000 de turiști din Irlanda și Marea Britanie vor fi invitați să zboare cu Ryanair, din Dublin și Londra, la București, pentru a descoperi acest frumoș oraș din Carpați.

Pentru a sărbători parteneriatul cu Oktoberfest Brașov, dar și rezervările în avans record pentru cele 13 rute Ryanair, disponibile în cadrul Calendarului Iarna 2017 București, scoatem la vânzare locuri de la doar 9.99€ pentru călătorii în august și septembrie, care sunt acum disponibile pentru rezervări până Vineri (21 iulie).

Așadar invităm clienții să se grăbească și să acceseze Ryanair.com pentru rezervarea următoarei escapade tarif redus.”

bilete de avion ryan air reduse

Cristian Macedonschi, fost Președinte al Asociației pentru Dezvoltarea și Promovarea Turismului în Judetul Brasov: „În legătură cu promovarea comună pe piața irlandeză și engleză a Oktoberfest Brașov și Ryanair mă aștept să atragem în perioada 7-17 Septembrie 2017 peste 8.000 de turiști care să descopere în mod plăcut atât tradițiile culinare cât și cele culturale prin intermediul festivalului brașovean.”

Previous Story

La Mulți Ani de Sf. Ilie! Vezi ce trebuie să împarți astăzi:

Next Story

National. Vrei să te angajezi în România pentru un salariu de 8.000 lunar? Învață aceste limbi străine: