Foto Brașov: Kaufland se tranformă în Mall. Vezi cum vor arăta magazinele:

Last Updated on iulie 31, 2017 Kaufland România vine cu un nou concept în lumea supermarketurilor de la noi. Kaufland își transformă galeriile comerciale pentru a funcţiona precum un open mall şi să creeze o zonă de Food Court. În Brașov Kaufland deține două magazine, pe strada Avram Iancu, deschis acum câteva zile, și pe Calea București, lângă McDonald’s.

Prima galerie comercială transformată se află în cadrul magazinului Kaufland din Strada Barbu Văcărescu, Bucureşti, urmând ca acest concept să fie extins treptat şi în alte magazine din reţea, informează adevarul.ro

Foto Brașov: Kaufland se tranformă în Mall. Vezi cum vor arăta magazinele: 1

 

În interior, zona de Food Court găzduieşte restaurante, patiserii şi cafenele. Separat, în galerie rămân disponibile două puncte nonfood, o farmacie şi un magazin de difuzare a presei. În exteriorul magazinului, Kaufland a extins galeriile comerciale prin containere moderne, special amenajate, care găzduiesc magazine ale chiriaşilor în incinta parcării.

Acest pas este startul pentru «mall-urile» noastre. Oamenii au nevoie de mai mult şi mai actual. De aceea, continuăm procesul de reinventare a hypermarketului, prin toate iniţiativele inovatoare din ultima perioadă”, declară Andrei Secreţianu, Director Închirieri/Vânzări B2B, Kaufland România.

Foto Brașov: Kaufland se tranformă în Mall. Vezi cum vor arăta magazinele: 2

Foto Brașov: Kaufland se tranformă în Mall. Vezi cum vor arăta magazinele: 3

Recent, Kaufland România a lansat prima reţea de grădini urbane comunitare, transformându-şi acoperişurile şi exteriorul parcărilor în spaţii verzi cultivate cu legume, fructe, plante aromatice şi flori, care pot fi folosite de comunitate.

Foto Brașov: Kaufland se tranformă în Mall. Vezi cum vor arăta magazinele: 4

Foto Brașov: Kaufland se tranformă în Mall. Vezi cum vor arăta magazinele: 5

De asemenea, în aprilie 2017, Kaufland a deschis în premieră un magazin estival amenajat într-un cort, în staţiunea balneoclimaterică Sovata.

Previous Story

Național: Indemnizaţiile pentru mame vor fi plafonate

Next Story

Brașov: DISPĂRUT! „Fratele meu, Rizea Alexandru Eusebiu in varsta de 19 ani, a dispărut joi”. L-ai văzut?