Foto Brașov: Cartofisserie lângă Piața Sfatului. „Pentru ca iubim cartofii si gustul lor autentic”

Last Updated on iulie 17, 2017 Lângă Piața Sfatului, pe strada Barițiu, s-a deschis o Cartofisserie.

Pe Facebook, Cartofisserie  a scris: „Pentru ca iubim cartofii si gustul lor autentic, la Cartofisserie, ii tratam cum se cuvine. Ii primim proaspeti, ii taiam pe loc si ii prajim domol. Apoi ii lasam sa se odihneasca pe indelete si ii rumenim iar in ulei incins. Ii racorim cu sosuri mesterite si bauturi cu chef de vorba si ti-i servim la noi sau ti-i pregatim de plecare.

Foto Brașov: Cartofisserie lângă Piața Sfatului. „Pentru ca iubim cartofii si gustul lor autentic” 1 Foto Brașov: Cartofisserie lângă Piața Sfatului. „Pentru ca iubim cartofii si gustul lor autentic” 2 Foto Brașov: Cartofisserie lângă Piața Sfatului. „Pentru ca iubim cartofii si gustul lor autentic” 3 Foto Brașov: Cartofisserie lângă Piața Sfatului. „Pentru ca iubim cartofii si gustul lor autentic” 4 Foto Brașov: Cartofisserie lângă Piața Sfatului. „Pentru ca iubim cartofii si gustul lor autentic” 5

Transformam cartofii intr-un mod de viata!”

Previous Story

Brașov: Șerban Huidu la 6 ani după teribilul accident în care au murit 3 oameni. Mulți m-au întrebat: «cum, dom’le, ai reușit să faci asta?»

Next Story

La Brașov NU, la Cluj DA! Terenurile de sport ale școlilor, deschise în timpul verii