„Din ciudateniile RAT Brasov:”

Last Updated on iulie 31, 2017 Birocrația extremă din România își face simțită prezența și la RATBV Brașov. Un părinte a rămas uimit când i s-a cerut certificatul de naștere al copilului pentru a-i face un abonament. Chiar dacă, în aceiași zi, pentru celălalt copil, la alt punct de abonamente, nu i s-a cerut certificatul. Oare ce-i trebuie unei casierițe RATBV să vadă un certificat de naștere? Ce capacități speciale are de a descifra dintr-un astfel de act?

Pe Facebook, Asociatia EducatiePractica Si Creativa a scris. „Din ciudateniile RAT Brasov: Azi, ora 10.00 la statia Sanitas fac abonament pentru copil folosind carnet de note + abonamentul pe care l-a primit de la scoala. A durat aproximativ 10 minute si venea autobuzul asa ca n-am avut timp sa fac abonament si pt al doilea copil.

„Din ciudateniile RAT Brasov:” 1

Ora 11.30, la statia Carfil incerc sa fac abonament si pentru al doilea copil folosind carnet de note + abonamentul de la scoala. Surpriza!!! Nu se mai poate! Trebuie si certificatul de nastere in original!
Daca ma mai duc o data va trebui si certificatul meu de casatorie? Si imputernicire de la taica’su, sau?”

În altă ordine de idei, RATBV S.A. va începe de luni , 07 august 2017, încărcarea cardurilor cu cele 15 călătorii gratuite acordate lunar pensionarilor și persoanelor vârstnice al căror venit este sub valoarea de 1.200 de lei/lună.

Beneficiarilor acestei Hotărâri a Consiliului Local al Municipiului Brașov li se vor acorda în acest trimestru câte 30 de călătorii, respectiv drepturile aferente lunilor august și septembrie. Încărcarea cardurilor de călătorie se va face după prezentarea cuponului de pensie, în original, pentru luna iulie 2017, a cărții sau buletinului de identitate, în original, precum și a declarației pe propria răspundere cu privire la nivelul veniturilor lunare.

Formularul pentru declarație se găsește la punctele de încărcare cardurilor sau poate fi descărcat de pe site-ul www.ratbv.ro.

Previous Story

Brașov: DISPĂRUT! „Fratele meu, Rizea Alexandru Eusebiu in varsta de 19 ani, a dispărut joi”. L-ai văzut?

Next Story

Brașov: 4 cutremure luni, două aproape de noi. Vezi ce putere și localizarea pe hartă: