Brașov: RESPECT! Un polițist a salvat o familie de la înec după ce mașina lor a plonjat într-un lac

Last Updated on iulie 6, 2017 Miercuri după-amiază o mașină a zburat de pe șosea direct într-un lac de pe marginea DN 13, în apropiere de satul Rotbav. În ajutorul celor din mașină a sărit polițistul Sin Eugen. Acesta a oprit și a intrat în lac, salvând familia care se afla în autoturism (soț, soție și o fetiță de 3 ani).

Conducătorul auto și copilul au avut nevoie de manevre de resuscitare, care au fost efectuate tot de agentul de poliție, informează jurnalul.ro.

Brașov: RESPECT! Un polițist a salvat o familie de la înec după ce mașina lor a plonjat într-un lac 1

(foto: monitorulexpres.ro)

Soția polițistului a semnalat și altor participanți la trafic evenimentul, astfel că și alți conducători auto au venit în ajutorul lor.
Familia a fost transportată la spital, fiind acum în afara oricărui pericol.
Polițistul are 44 de ani și lucrează la dispeceratul Poliției Orașului Rupea.

Maşina circula pe DN 13, iar în apropiere de satul Rotbav, din judeţul Braşov, a părăsit partea carosabilă, fără ca în incident să fie implicat şi un alt autoturism, după care a căzut în lac. În maşină se aflau trei persoane – şoferul, soţia acestuia şi copilul celor doi, în vârstă de 4 ani. Persoanele aflate în apropiere au intervenit rapid pentru a-i scoate din autoturism pe cei trei, care erau conştienţi în momentul în care au fost salvaţi, informează rttbrasov.ro.

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, unul de la Serviciul de Ambulanță Județean Brașov, unul cu apă și spumă, precum și polițiști rutieri.

Brașov: RESPECT! Un polițist a salvat o familie de la înec după ce mașina lor a plonjat într-un lac 2

Victimele au fost preluate de paramedici în stare de conștiență şi transportaţi de urgenţă la spital.

Previous Story

Brașov: INCENDIU la un apartament pe Griviței!

Next Story

Brașov: Meşotă mai tare ca Șaguna la Bacul din 2017! Andreea Elena Robu, Ramona Mihaela Rebenciuc şi Anamaria Pavel