Brașov: „Operațiunea pașaportul”. „Mai bine mergi la Miercurea Ciuc”. Vezi cât a durat acolo:

Last Updated on iulie 6, 2017 Cei care vor să-și facă pașaportul trebuie să stea la cozi infernale. Mai grav este că trebuie să stea cu copiii. Un brașovean a încercat în altă parte, tocmai la Miercurea Ciuc.

Pe Facebook, Viorel Grusea“Operațiunea pașaportul “Până acum doua săptămâni nu m as fi gândit sa fac o astfel de postare însă uitându ma pe termenul de valabilitate al pașaportului am constatat ca trebuie sa îl schimb.

Brașov: „Operațiunea pașaportul”. „Mai bine mergi la Miercurea Ciuc”. Vezi cât a durat acolo: 1

Nimic nou , din vorba în vorba am aflat de cozile imense la care suntem nevoiți sa stam pentru aceasta operatiune, nu e normal sa te trezești la 1,00 dimineața Duminica, pentru a te trece pe o lista unde constați ca mai sunt câteva sute de oameni înaintea ta și asta ca sa obți o programare peste câteva zile.

E păcat ca deși problema este cunoscuta de autorități la toate nivelele încă nu s a găsit o rezolvare onorabilă.( nu mai amintesc de cozile de la înmatriculari)Păcat ,nu avem bani suficienți pentru investiții în infrastructura dar măcar un pic mai multă implicare ar trebui pentru a rezolva miile de cetățeni obligați sa stea la aceste imense cozi, mult , mult mai mari ca cele la lapte de acum mai bine de 27 ani.

Un prieten mi a spus: du te la Miercurea Ciuc și într-o zi rezolvi tot, am zis încerc nu am ce pierde, am ajuns azi la 7,30 erau trei persoane in fata mea , pana la 8.00 când sa deschis s au mai adunat vreo 20 de oameni, am primit ordonat și civilizat bonuri de ordine, fără certuri , îmbrânceli sau mai grav înjurături și va rog sa ma credeți în mai puțin de 45 min am făcut patru pasapoarte.

Am vrut sa scriu aceste rânduri odată pentru a mai încerca sa determinam factori decizionali vis a vis de aceasta problema sa facă ceva cât mai repede și pe de alta parte pe cei aflați in situația mea sa mai încerce și in alte localități .

Astfel mai ușurăm Brașovul și ne vom rezolva problema mult , mult ,mai rapid.Mult succes!”

Previous Story

Brașov: Meşotă mai tare ca Șaguna la Bacul din 2017! Andreea Elena Robu, Ramona Mihaela Rebenciuc şi Anamaria Pavel

Next Story

Brașov: George Scripcaru în „război” cu imobiliarii. „Vedem că se vând apartamente frumoase, admirăm planşe în care apar chiar şi mămici fericite care plimbă un cărucior. În multe situaţii, realitatea este alta: mămica trebuie să meargă prin noroi până acasă, pentru că a avut ghinionul să se mute în primul bloc dat în folosinţă sau într-o zonă în care drumul este privat sau ipotecat”