Brașov: GREVĂ la RATBV! Vezi de ce sunt nemulțumiți șoferii de autobuz:

Last Updated on iulie 4, 2017 Șoferii de autobuze de la RATBV au intrat astăzi în grevă japoneză din cauza salariilor foarte mici. Nu sunt bani la companie în condițiile în care primesc sume destul de mari de la Primărie?

Pe Facebook, Bucuras Carmen Maria a adăugat fotografii cu mesajul: „Foarte urât din partea conducerii R.A.T. Brașov. Angajează la birouri toți ratații și celor care fac într-adevăr bani le da minimul pe economie. URÂT”

Brașov: GREVĂ la RATBV! Vezi de ce sunt nemulțumiți șoferii de autobuz: 1 Brașov: GREVĂ la RATBV! Vezi de ce sunt nemulțumiți șoferii de autobuz: 2

„ Stimați brașoveni,
Sindicatul Liber 2015 RAT BRAȘOV își cere scuze pentru disconfortul pe care îl va crea dacă se va ajunge la declanșarea conflictului de muncă, în urma eșuării negocierilor salariale pe anul 2017 la RATBV SA.

Suntem puși în situația de a protesta datorită faptului că în prezent 441 de angajați din 840 ai societății au salariul minim pe economie, salariul mediu de încadrare fiind 1.580 lei, Astfel, aproximativ 85% dintre angajați au cu maximum 100 de lei mai mult decât salariul minim pe economie, deși sunt persoane califcate.

Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere și vă cerem să fiți solidari”.

Previous Story

Brașov: Intrare gratuită la Cetatea Râșnov. Va fi restaurată printr-un proiect european de 16 milioane lei; contractul de finanțare a fost semnat

Next Story

(Foto) Accident Brașov: 3 mașini lovite în intersecție!