Brașov: Au fugit constructorii care au distrus un deal în Șchei pentru apartamente? Utilaje uitate pe şantierul „American Dream”

Last Updated on iulie 19, 2017 Una din micile-marile probleme de la dealul distrus din Șchei pentru construcția a sute de de apartamente o reprezenta permisul de liberă trecere a camioanelor care cărau pământ de acolo.

Pe şantierul „American Dream” din Şchei mai pot fi văzute şi acum utilaje, chiar dacă nu se mai lucrează.

Brașov: Au fugit constructorii care au distrus un deal în Șchei pentru apartamente? Utilaje uitate pe şantierul „American Dream” 1

„Constructorul nu a mai depus la Primăria Braşov solicitare de eliberare a permiselor de liberă trecere petnru scoaterea de pe şantier a două camioane şi două excavatoare. De asemenea, tot pe şantier mai este un excavator parţial dezmembrat”, a declarat şeful Poliţiei Locale Braşov, Nicolae Aldea, citat de bzb.ro.

Săpăturile pentru ansamblul rezidenţial „American Dream”, de 1.750 de apartamente în total, s-au făcut până acum fără autorizaţie în zona delimitată de străzile Piatra Mare şi Cetinii.

Previous Story

Național. Dar CFR din România, de ce nu poate? „3.Nemtii, cu ICE3 (max. 320 km/h). 4.Spaniolii, cu TALGO350 (max. 330 km/h)”

Next Story

Sanatate. Un cercetător român spune adevărul despre roșiile țuguiate. Sunt sau nu cancerigene?