Brașov: Anunț IMPORTANT de la ZOO!

Last Updated on iulie 21, 2017 Administratorii grădinii Zoologice au adus clarificări privind regimul de vizitare pentru a preîntâmpina situațiile nedorite.

Pe Facebook, Zoo Brasov  a scris: „IMPORTANT: INFORMAŢII PENTRU VIZITATORI
1. ORAR: În această perioadă, Zoo Braşov vă aşteaptă ZILNIC, de luni până duminică, între orele 09:00 şi 20:00. Ultimele bilete se pun în vânzare la ora 19:15.
Brașov: Anunț IMPORTANT de la ZOO! 1

Brașov: Anunț IMPORTANT de la ZOO! 2

2. PREŢUL BILETELOR este de 10 lei pentru adulţi şi de 5 lei pentru copii, elevi şi studenţi. Copiii cu vârsta între 0 şi 2 ani beneficiază de intrare gratuită. ATENŢIE: pentru a beneficia de bilete la preţ redus, elevii şi studenţii trebuie să prezinte la intrare carnetul de elev, respectiv legitimaţia de student!

3. PREŢUL BILETELOR PENTRU GRUPURILE ORGANIZATE este de 8 lei pentru adulţi şi de 4 lei pentru copii. Prin grup organizat se înţelege un grup format din minimum zece persoane şi, pentru a beneficia de aceste reduceri, conducătorul de grup trebuie să prezinte la intrare un tabel nominal cu toţi membrii grupului, tabel semnat şi ştampilat din partea instituţiei de învăţământ sau a firmei organizatoare. Grupurile formate din membrii a două sau mai multe familii sau grupurile de prieteni formate în mod neoficial, care nu sunt organizate conform cerinţelor menţionate, NU intră în această categorie şi plătesc bilete la tarif întreg.
Brașov: Anunț IMPORTANT de la ZOO! 3

Grupurile organizate de către şcoli pentru copii cu nevoi speciale, centre de plasament, instituţii care se ocupă de persoane cu dizabilităţi şi alte categorii de persoane defavorizate beneficiază de intrare gratuită la Zoo Braşov, dar trebuie să prezinte tabelul menţionat la punctul 3.

4. INTRAREA în Zoo Braşov CU ANIMALE DE COMPANIE, indiferent de specia, talia, vârsta şi temperamentul acestora, este STRICT INTERZISĂ.

5. INTRAREA în Zoo Braşov cu trotinete, biciclete, triciclete (cu şi fără pedale), patine cu rotile, role, skateboarduri, hoverboarduri şi orice alte mijloace de locomoţie de acest gen este STRICT INTERZISĂ. Această măsură este necesară pentru siguranţa utiilizatorilor acestor mijloace de locomoţie şi pentru siguranţa celorlalţi vizitatori. SINGURELE EXCEPŢII ADMISE sunt cărucioarele pentru copii şi scaunele cu rotile utilizate de persoane cu dizabilităţi.

6. HRĂNIREA ANIMALELOR din colecţia Grădinii Zoologice Braşov cu orice tip de produse alimentare – inclusiv pâine, iarbă, frunze sau alte produse percepute ca inofensive sau chiar benefice pentru animale – ESTE STRICT INTERZISĂ!
7. PROVOCAREA, iritarea sau stimularea animalelor – prin metode ce includ aruncarea de obiecte în interiorul adăposturilor, lovirea animalelor cu beţe, pietre etc., lovirea gardurilor, zgomote puternice etc. – ESTE STRICT INTERZISĂ!
Brașov: Anunț IMPORTANT de la ZOO! 4

Brașov: Anunț IMPORTANT de la ZOO! 5

8. Din respect pentru ceilalţi vizitatori, vă rugăm să păstraţi curăţenia! Vă rugăm să ţineţi cont de faptul că nu sunteţi singurii care utilizează băncile, amenajările din cadrul locului de joacă, aleile de vizitare şi toaletele publice!
Brașov: Anunț IMPORTANT de la ZOO! 6

9. Pentru orice alte INFORMAŢII SUPLIMENTARE, vă rugăm să sunaţi la numărul de telefon 0268 337 787 de luni până vineri, între orele 08:00 şi 16:00.
VĂ MULŢUMIM PENTRU ÎNŢELEGERE ŞI VĂ AŞTEPTĂM!”

Previous Story

National. Statul român, obligat să-i plătească daune unui şofer care a lovit un câine pe autostradă. Vezi ce sumă:

Next Story

Brașov: Concert extraordinar de fanfară în Piața Sfatului, cu orchestrele de la Academia Henri Coandă şi MApN