Brașov: Alte lucrări ilegale pe un deal din oraș? „Nu a mai fost găsit niciun utilaj. De asemenea, nu a fost descoperit un panou se semnalizate a şantierului” Acum caută proprietarul

Last Updated on iulie 28, 2017 Zilele trecute vă spuneam că o brașoveancă a sesizat Poliția după ce a observat că se execută lucrări cu excavatorul în zona străzilor Stâncii – Stejărişului, pe Dealul Warthe. Poliția loală a mers la locul fapătei dar nu a găsit niciun utilaj, nicun panou cu cine face construcția, a găsit doar dealul distrus!

Pe Facebook, Adopta un consilier a adăugat fotografii cu mesajul: „Ieri, în dezbaterea publică privind ”Moțul lui Maurer”, așa cum apare azi în mass media locală, de pe Dealul Warthe, o doamnă a sesizat că și dealul de deasupra străzii Nisipiului de Sus a fost săpat.

Brașov: Alte lucrări ilegale pe un deal din oraș? „Nu a mai fost găsit niciun utilaj. De asemenea, nu a fost descoperit un panou se semnalizate a şantierului” Acum caută proprietarul 1 Brașov: Alte lucrări ilegale pe un deal din oraș? „Nu a mai fost găsit niciun utilaj. De asemenea, nu a fost descoperit un panou se semnalizate a şantierului” Acum caută proprietarul 2

Astăzi, a transmis această sesizare, însoțită de fotografii, către Poliția Locală Brașov, Primăria Brașov, Prefectura Brașov, primar, arhitect șef, Inspectoratul de Stat în Construcții și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov. Sperăm să primească răspunsuri la sesizare în cel mai scurt timp!”

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, a afirmat că, în urma sesizării, agenţii Poliţiei Locale au mers pe teren, pentru a verifica situaţia la faţa locului. „Poliţia Locală a constatat că s-au executat intervenţii în zona străzilor Stâncii – Stejărişului, pe Dealul Warthe, dar nu a mai fost găsit niciun utilaj. De asemenea, nu a fost descoperit un panou se semnalizate a şantierului. În acest moment, poliţiştii caută proprietarul terenului”, a declarat pentru bzb.ro  Sorin Toarcea.

De asemenea, reprezentantul municipalităţii a menţionat că cercetările sunt în curs, astfel că nu poate spune încă dacă este vorba despre o lucrare neautorizată.
De altfel, în situaţia în care există o autorizaţie de construire pentru o clădire în respectiva zonă, organizarea de şantier poate presupune şi amenajarea căii de acces temporare, urmând ca după finalizarea lucrărilor terenul să fie adus la forma iniţială.

Previous Story

„5 lucruri bine de stiut despre reablitarea Drumului auto dintre Campulung si Brasov, aka culoarul Rucar Bran”

Next Story

Video Brașov: În Piața Sfatului a fost montată platforma pentru DinnerInTheSky. Iei masa la 40 de metri înălțime