Accidente Brașov: 4 pietoni accidentaţi în trafic:o fetiţă de 11 ani a murit

Last Updated on iulie 12, 2017 Pietonii se află într-un adevărat pericol pe străzile din Brașov. Patru accidente au avut loc în doar două zile, iar din păcate într-unul dintre ele o fetiță de numai 11 ani și-a pierdut viața. Din cele patru cazuri, două s-au petrecut chiar pe trecerile de pietoni, după ce şoferii nu au acordat prioritate, iar celelate din vina pietonilor.

Accidentul a avut loc în această dimineață. O fetiță de 11 ani a fost lovită mortal de un TIR. în cartierul Gîrcini din Săcele. Copila a încercat să traverseze strada prin loc nepermis şi a fost lovită de un TIR condus de un şofer de 45 de ani, care nu a reuşit să o evite. Fetiţa a murit pe loc în urma impactului, iar şoferul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, informează monitorulexpres.ro

Accidente Brașov: 4 pietoni accidentaţi în trafic:o fetiţă de 11 ani a murit 1

Alte trei accidente în care au fost implicaţi pietoni, s-au petrecut în cursul zilei de marţi, toate în municipiul Braşov. Astfel, în jurul orei 13.45, o femeie în vîrstă de 55 de ani a fost accidentată grav de un şofer neatent, care nu i-a acordat prioritate de trecere pe o trecere de pietoni, pe strada A. I. Cuza. Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale, potrivit purtătorulu die cuvînt al Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu.

Tot marţi, un accident similar s-a petrecut pe B-dul Valea Cetății, în jurul orei 20.00, cînd o şoferiţă de 32 de ani nu a acordat prioritate de trecere unei adolescente de 17 ani angajată în traversarea regulamentară a străzii. Din fericire, copila s-a ales doar cu răni uşoare şi a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Brașov în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Aproximativ la aceeaşi oră, un alt accident s-a petrecut pe strada Hărmanuului, cînd o femeie de 81 de ani a fost lovită de un autoturism condus de un şofer de 36 de ani. În acest caz, bătrîna s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi a fost lovită de o maşină. Femeia a scăpat însă cu răni uşoare şi a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Previous Story

Brașov: Concerte Zdob și Zdub, Mircea Baniciu și Hypnotique în Piața Sfatului. Vezi programul:

Next Story

Brașov: Topul liceelor după media de admitere