Medicul din Brașov care a făcut CEZARIANĂ în PLOAIE TORENŢIALĂ, pe ŞOSEA: „Regret că n-am putut să salvez copilul”

Last Updated on iunie 30, 2017 Medicul brașovean care a încercat să salveze medicul femeii însărcinate implicate în accidentul de zilele trecute povestește momentele emoționante prin care a trecut.

O femeie însărcinată în şapte luni a murit, iar alte două persoane au fost rănite grav, după ce un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat sub o autoutilitară, pe DN1, la ieşirea din Predeal, accidentul petrecându-se din cauza oboselii la volan.

Medicul din Brașov care a făcut CEZARIANĂ în PLOAIE TORENŢIALĂ, pe ŞOSEA: „Regret că n-am putut să salvez copilul” 1

Un medic aflat în trafic a intervenit imediat, observând accidentul şi a încercat să o ajute pe fată. Şi-a dat seama că tânăra a murit şi a ţinut-o în masaj cardiac a ajuns SMURD-ul, în speranţa că medicii vor putea să salveze măcar viaţa fătului.

Din păcate, nu s-a reuşit acest lucru, chiar dacă medicii SMURD au declanşat o operaţie de urgenţă, făcându-i cezariană Cătălinei chiar acolo, pe asfalt. Din păcate, nu s-a reuşit salvarea vieţii fetiţei, pe care Cătălina o purta în pântec, scrie observator.ro

Medicul din Brașov care a făcut CEZARIANĂ în PLOAIE TORENŢIALĂ, pe ŞOSEA: „Regret că n-am putut să salvez copilul” 2 Medicul din Brașov care a făcut CEZARIANĂ în PLOAIE TORENŢIALĂ, pe ŞOSEA: „Regret că n-am putut să salvez copilul” 3

“O experienţă traumatizantă şi şocantă pentru toată lumea. Iniţial am fost anunţaţi telefonic că a avut loc un accident rutier şi că va ajunge la noi o gravidă în şapte luni, în şoc cardiac. Noi am aşteptat ambulanţa, dar am primit un alt telefon, în care ni s-a spus că trebuie să formăm o echipă, pentru că gravida nu poate fi transportată. Cand am ajuns acolo, pacienta era decedată, dar era menţinută în masaj cardiac, în speranţa de a-i salva viaţa copilului. S-a făcut intervenţie la faţa locului, cezariană de urgenţă, dar copilul nu a mai putut fi salvat. Pacienta a suferit o ruptură uterină masivă şi nu s-a mai putut face nimic. S-a încercat orice manevră, resuscitare, dar fără niciun succes. Regret că n-am putut să salvez copilul”, a declarat medicul rezident Alina Bichiş, vizibil afectat de experienţa traumatică.

Previous Story

Noul Spital Brasov: „Iată unde si cum ne dorim acest Nou Spital, un Medical Smart City la care vor avea acces toți pacienții in primul rând din sistemul CNAS și nu numai”

Next Story

Brasov: Astăzi are loc Bazarul cu Lucruri Gratis