Foto Brașov: De mâine, Urgenţele de la Județean se mută la o nouă adresă

Last Updated on iunie 26, 2017 De marți, 27 iunie, noul UPU de la Spitalul Judeţean va funcţiona în fosta policlinică, cu intrare de pe strada Octavian Augustus.

Pe Facebook, Consiliul Judetean Brasov a anunțat: „În noaptea de 26 spre 27 iunie, între orele 3:00 și 7:00, Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Clinic Județean Brașov va fi mutată în spațiul fostei policlinici Hiperdia, astfel încât să poată începe lucrările de modernizare a Corpului B al spitalului.

Foto Brașov: De mâine, Urgenţele de la Județean se mută la o nouă adresă 1 Foto Brașov: De mâine, Urgenţele de la Județean se mută la o nouă adresă 2

Începând cu ora 8:00, pacienții care se vor prezenta la UPU vor trebui să meargă la intrarea spitalului dinspre strada Octavian Augustus, la parter. Spațiul a fost renovat, compartimentat și amenajat pentru a oferi toate condiții optime pentru pacienți și aparținători.

Adrian Gabor, vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, cel care a supervizat toate pregătirile în vederea mutării UPU, a dat asigurări că s-au luat toate măsurile pentru ca Secția de Urgențe să funcționeze în parametri optimi.

„Ne cerem scuze cetățenilor din zonă pentru disconfortul creat prin restricțiile de circulație impuse pe strada Octavian Augustus, pentru a permite accesul ambulanțelor. Se va circula pe sens unic până la strada Popa Șapcă.

Procedura de mutare a Unității de Primiri Urgențe a fost dificilă, pentru că practic a trebuit să relocăm toată aparatura, fără a întrerupe activitatea. Sperăm să nu fie niciun fel de probleme”, a spus Adrian Gabor.

Foto Brașov: De mâine, Urgenţele de la Județean se mută la o nouă adresă 3 Foto Brașov: De mâine, Urgenţele de la Județean se mută la o nouă adresă 4 Foto Brașov: De mâine, Urgenţele de la Județean se mută la o nouă adresă 5

Lucrările de consolidare și modernizare a Corpului B al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov vor costa 23,1 milioane de lei și vor dura 16 luni.

Previous Story

Video Brașov: „Se mai taie un deal pentru Apartamente!” Dezastru ecologic!?

Next Story

Brașov: Festivalul Aviatic Ghimbav 2017. Vezi aici programul: