Brașov: DISPĂRUT! L-ai văzut? Poliția și familia îl caută pe acest bărbat

Last Updated on iunie 22, 2017 Poliția și familia cere ajutorul pentru găsirea unui bărbat care a plecat în perioada 15-17 iunie de acasă și nu s-a mai întors.

Bărbatul are 1.70 m înălțime, aproximativ 70 kg, constituție astenică, cu burtă proeminentă, fața ovală, păr alb, cu calviție pe centrul capului și barbă mare, albă, informează mytex.ro.

Brașov: DISPĂRUT! L-ai văzut? Poliția și familia îl caută pe acest bărbat 1

La data plecării era îmbrăcat cu cămașă neagră, model cu dungi subțiri de culoare albă, geacă de culoare gri, din tercot, pantaloni albastru deschis, din tercot și pantofi sport de culoare maro.

„În urmă cu aproximativ 5-6 ani, persoana a urmat un tratament neuropsihiatric, fiindu-i interzis consumul de băuturi alcoolice, interdicție pe care nu o respectă și este posibil să manifeste episoade de amnezie.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112”, a transmis purtătorul de cuvânt al IJP Braşov, Gabriela Dinu.

Previous Story

Video Brașov: RECORD pentru România! În 8 ore s-au montat 13 apartamente. Vezi aici Video:

Next Story

Brașov, locul doi în topul orașelor din România cu cel mai bun acces la facilități de recreere