Accident Brașov: 3 femei implicate într-o ciocnire. Două șoferițe și un pieton

Last Updated on iunie 19, 2017 3 femei au fost protagonistele unui accident produs vineri la prânz pe strada 13 Decembrie din Brașov. Cea mai tânără dintre ele, care se afla pe trotuoar a fost lovită cel mai grav și transportată la spital.

„O femeie de 22 ani a condus un autoturism pe str. 13 Decembrie, din municipiul Braşov, dinspre B-dul Griviţei spre str. Iuliu Maniu şi, în dreptul imobilului cu nr. 13, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar în aceeaşi direcţie de o femeie cu vârsta de 31 ani.

Accident Brașov: 3 femei implicate într-o ciocnire. Două șoferițe și un pieton 1

În urma impactului autoturismul condus de femeie de 22 ani a fost proiectat pe trecerea pentru pietoni, unde a accidentat o femeie de 20 de ani, care traversa regulamentar strada.

Pietonul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de urgenţă Braşov, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov citat de bzb.ro.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Previous Story

(Foto) Brașov: „Respect”! Sute de persoane la coadă la bonuri la pașapoarte!

Next Story

UPDATE! Meningită Brașov. Marți, Miercuri, se împlinesc 10 zile de incubație! Vezi ce spun reprezentanții spitalului de boli infecțioase: