Brașov. SUCCES! Actele pentru noul spital au fost finalizate! Vezi anunțul medicului Dan Grigorescu:

Last Updated on mai 11, 2017 Medicul Dan Grigorescu a anunțat astăzi pe Facebook faptul că au fost finalizate actele pentru un nou spital iar acum bătălia trebuie dată de senatorii și deputații brașoveni în Parlament.

Pe Facebook medicul Grigorescu Dan a scris: „10 mai 2017. Ziua în care întreaga documentație aferentă proiectului de lege privind obținerea restului de teren necesar construirii Noului Spital al Brașovului a fost finalizată și pusă la dispoziția parlamentarilor de Brașov pentru a depune spre dezbatere și aprobare acest proiect.

Brașov. SUCCES! Actele pentru noul spital au fost finalizate! Vezi anunțul medicului Dan Grigorescu: 1

În calitate de partener efectiv în cadrul acestui efort, Asociația Noul Spital al Brașovului apreciază în mod deosebit implicarea membrilor echipelor Primăriei și Prefecturii, la fel ca și sprijinul conducerii Consiliului Județean Brașov pentru a le remite reprezentanților brașovenilor în Senat și Camera Deputaților „muniția” cu care să se bată cu succes pentru finalizarea cât mai rapidă a acestei etape.

Brașov. SUCCES! Actele pentru noul spital au fost finalizate! Vezi anunțul medicului Dan Grigorescu: 2 Brașov. SUCCES! Actele pentru noul spital au fost finalizate! Vezi anunțul medicului Dan Grigorescu: 3

Pe repede înainte, deci!”

Previous Story

Brașov: Pe Podul de la Sânpetru se circulă doar pe jos sau cu bicicleta! Protest LEGAL mâine! „Podul Sanpetru – Brasov! Cum or fi reusit inginerii acestia in urma cu sute de ani sa construiasca poduri care nu aveau nici cea mai mica greseala de constructie? Auzi tu, abatere de o jumatate de metru la podul Sanpetru – Brasov !”

Next Story

(Video) Accident Brașov: UPDATE! La un pas să zboare de pe pod!