Brașov: Restricţii în trafic, pentru un exerciţiu tactic şi două competiţii sportive

Last Updated on mai 10, 2017 La sfârșitul lunii mai circulația în oraș va fi restricționată în anumite zone ca urmare a organizării unor evenimente.

AStfel, în data de 24 mai, în zona Tribunalului, este organizat un exercițiu al Jandarmeriei Brașov. Antrenamentul va începe la orele 17.00 şi va dura aproximativ două ore, timp în care traficul rutier va fi restricţionat pe câte două benzi, atât pe Bulevardul 15 Noiembrie, cât şi pe strada Iuliu Maniu, informează mytex.ro
Brașov: Restricţii în trafic, pentru un exerciţiu tactic şi două competiţii sportive 1

Patru zile mai târziu, respectiv pe 28 mai, Asociaţia Studenţilor din Universitatea Transilvania va organiza „Crosul Colorat”. Evenimentul se va desfăşura între orele 12.00 şi 14.00, pe strada Lungă, linia de start fiind la Biserica din Bartolomeu, iar cea de sosire – la semaforul de la Casa Armatei. Pentru buna desfăşurare a competiţiei, se va închide traficului rutier o bandă de pe strada Lungă.

De asemenea, pe 11 iunie va avea loc o competiţie de ciclism montan. Startul va fi dat din Piaţa Unirii şi se va pedala pe traseul Pietrele lui Solomon – drum forestier – Poiana Braşov – Crucuru Mare – Poiana lui Stehil – Şaua Tâmpei – La Iepure – înconjur Tâmpa – fostul liceu Forestier – Piaţa Unirii. Prima serie de ciclişti va pleca din Piaţa Unirii în jurul orelor 10.00, iar ce-a dea doua serie, între 10.55 şi 11.05.

Previous Story

Brașov: Un alt medic de excepție la Sf. Constantin. Președinte al Academiei Române de Științe Medicale

Next Story

Aeroportul Brașov. Ambiții! Au schimbat categoria, să nu fie ca cel de la Sibiu sau Târgu Mureș