Brașov: SPECTACOL! 900 de majorete participă la Campionatul Național, la Râşnov

Last Updated on mai 12, 2017 Sâmbătă, 13 mai, la Râşnov va avea loc Campionatului Naţional de Majorete, eveniment care va reuni 57 de echipe de majorete. Aproximativ 900 de copii sunt aşteptaţi în centrul oraşului (Piaţa Unirii), începând cu ora 9.00.

Pe Facebook, Râșnov Cheerleaders a scris: „Actuala ediție aniversară va cuprinde următoarele secțiuni:
Brașov: SPECTACOL! 900 de majorete participă la Campionatul Național, la Râşnov 1

– Majorete traditionale cu pom-poni
Coregrafia specifica acestei sectiuni are la baza pasul de mars, care poate fi combinat cu alti pasi de dans, cu alte figuri sau elemente specifice oricarui alt stil de dans.

– Majorete traditionale cu baton
Coregrafia specifica acestei sectiuni are la baza pasul de mars, care poate fi combinat cu alti pasi de dans, cu alte figuri sau elemente specifice oricarui alt stil de dans.

– Cheerleading / cheer dance
Cheerleading-ul este un sport competitiv, bazat pe coregrafii care variaza intre unu si trei minute. Acestea contin elemente de gimnastica, dans si acrobatii pentru antrena spectatorii de la evenimente si pentru a incuraja echipele sportive la jocuri si competitii sportive.
Brașov: SPECTACOL! 900 de majorete participă la Campionatul Național, la Râşnov 2

– Majorete hobby/show
In cadrul coregrafiei acestei sectiuni se pot folosi pasi de mars, pasi din alte stiluri de dans, figuri si elemente specifice oricarui stil de dans, elemente caracteristice gimnasticii acrobatice sau ritmice, precum si piramide si stunt-uri.

Echipele participante vor concura pentru câștigarea a 20 de cupe și 350 medalii de aur, 20 de cupe și 350 de medalii de argint și 20 de cupe și 350 medalii de bronz”.

Previous Story

(Video) Accident Brașov: UPDATE! La un pas să zboare de pe pod!

Next Story

RAT Brașov a ales 5 sigle. Pe care o votezi?