Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
RAT Brașov. Un controlor a fost luat la bătaie în autobuz! A fost dus la Spital

RAT Brașov. Un controlor a fost luat la bătaie în autobuz! A fost dus la Spital

Last Updated on aprilie 12, 2017 Un bărbat a fost arestat ieri de polițiști după ce l-a luat la bătaie pe un controlor de bilete de la RAT. Bărbatul a devenit violent după ce mama sa a fost amendată pentru că circula fără bilet.

Incidentul a avut loc ieri, în jurul orelor 17.00. Un angajat RAT, în vârstă de 32 de ani, tocmai verifica tichetele de călătorie, când un bărbat în vârstă de 28 de ani s-a repezit la el şi l-a luat la bătaie. Ulterior s-a aflat că agresorul era supărat pentru că mama lui fusese amendată pentru că circula fără bilet, informează mytex.ro.
RAT Brașov. Un controlor a fost luat la bătaie în autobuz! A fost dus la Spital 1 (foto: Transport-in-comun.ro)

Potrivit informaţiilor primite de la IJP Braşov, „agresiunea a fost determinată de identificarea în mijlocul de transport în comun a mamei persoanei suspecte, care nu deținea bilet de călătorie. În acest context, s-a stabilit că, în timp ce autobuzul era oprit în staţia «Astra» din municipiul Braşov, în mijlocul de transport a urcat persoana suspectă, care, fără a invoca un motiv, a lovit persoana vătămată, creând o stare de temere în rândul celorlalţi călători”.

Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov în vederea acordării îngrijirilor medicale.

În cauză a fost dispusă măsura reţinerii suspectului, în baza unei ordonanţe, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov cu propunere de arestare preventivă.

Previous Story

Brașovul prioritar pentru Ikea. „Cu 20 de milioane de locuitori, România este cea mai mare piață”, Country Retail Manager al IKEA South East Europe

Next Story

Accident Brașov: SPULBERATĂ! Femeie de 73 de ani lovită când traversa strada Lungă