PREMIU Coresi Avantgarden Brașov, proiectul rezidențial al anului în Europa de Sud-Est!

Last Updated on aprilie 8, 2017 PREMIU Coresi Avantgarden Brașov, proiectul rezidențial al anului în Europa de Sud-Est! 1
Coresi Avantgarden a fost desemnat proiectul rezidențial al anului din Europa de Sud-Est în cadrul celei de-a 12-a ediție a Forumului și Galei Premiilor Imobiliare care s-a desfășurat la București, pe data de 6 aprilie 2017. Evenimentul organizat de EuropaProperty a reunit cei mai activi jucători din sectorul imobiliar regional, printre care dezvoltatori, agenții, dar și bancheri, investitori sau avocaţi. Companiile au fost evaluate pe baza contribuției generale pe piață, conceptului, calității serviciilor pentru clienți, inovațiilor, succesului comercial, managementului și pătrunderii pe piață.

Gala de premiere a avut loc la finalul zilei, iar câştigătorii au fost stabiliţi în urma unui proces de votare efectuat de un juriu independent, format din profesionişti cu experienţă din real estate. În această competiţie s-au putut înscrie companii și proiecte din țări situate în centrul și sud-estul Europei. Premiile au fost acordate pentru activitățile și realizările din anul 2016.
PREMIU Coresi Avantgarden Brașov, proiectul rezidențial al anului în Europa de Sud-Est! 2

Nominalizat la categoria Residential Project of the Year alături de alte ansambluri din România și Bulgaria, proiectul rezidențial Coresi Avantgarden a fost desemnat cel mai bun proiect rezidențial al anului. Immochan Imobiliare și Avantgarden Immo Invest au primit premiul pentru categoria Residential Developer of the Year.
PREMIU Coresi Avantgarden Brașov, proiectul rezidențial al anului în Europa de Sud-Est! 3

PREMIU Coresi Avantgarden Brașov, proiectul rezidențial al anului în Europa de Sud-Est! 4

Ansamblul rezidențial Coresi Avantgarden a fost demarat în primăvara anului 2016 și face parte din faza a treia a celui mai amplu proiect de regenerare urbană din România – cartierul Coresi – ce vizează circa 8% din suprafața utilă a orașului Brașov. În prezent toate cele 570 de apartamente din prima etapă a proiectului sunt în construcție, urmând ca în vara anului 2017 să fie demarată și etapa a doua – 9 blocuri cu 430 de apartamente.

Complexul rezidențial Coresi Avantgarden este locul unde o nouă o comunitate va prinde viață, comunitate pe care o însuflețim și în întâmpinarea căreia venim cu soluții, servicii și momente animate de pentru a îndeplini promisiunea:
PREMIU Coresi Avantgarden Brașov, proiectul rezidențial al anului în Europa de Sud-Est! 5

 

Viața trăită din plin – prin care ne propunem să oferim clienților bucuria de a trăi într-o comunitate plină de vitalitate, un loc unde vecinii au tot ce au nevoie pentru a socializa și de a trăi într-un mediu armonios și dinamic.

Previous Story

Foto Brașov: NINGE, drum blocat! „La intrarea in Brasov se dovedeste zicala batraneasca: cele mai bune cauciucuri de vara sunt cele de iarna”

Next Story

Brașov: Merită? „Pe blvd. Saturn, în zona Cometei, va fi amenajată o trecere “inteligentă”, pe modelul celei de pe str. Independenței”.