Brașov: NU se reia circulația pe drumul scurt spre Sânpetru. Vezi de ce:

Last Updated on aprilie 14, 2017 Autoritățile au anunțat că vor finaliza pe 24 aprilie lucrările la pasajul dintre Brașov și Sânpetru dar asta nu înseamnă că se va circula pe el. Circulația va fi reluată doar după 15 mai.

Astfel, întrebați când se va deschide pasajul dintre Brașov și Sânpetru, reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au răspuns că „finalizarea lucrărilor este prevăzută, dacă nu vor interveni întreruperi din cauza fenomenelor meteo nefavorabile (ploi) în data de 24 aprilie. După această dată, urmează procedura de pregătire a Recepţiei la Terminarea Lucrărilor şi recepţia în sine, care este estimată să aibă loc între 15-18 mai”, se au răspuns reprezentanții CNAIR citați de bzb.ro.

Brașov: NU se reia circulația pe drumul scurt spre Sânpetru. Vezi de ce: 1

În aceste condiții, CNAIR a anunțat că Pasajul şi nodul rutier de la km 2+764 vor fi deschise traficului rutier şi pietonal până cel mai târziu la data de 18 mai.

„Pentru realizarea termenelor mai sus menţionate, a fost absolut necesară devierea traficului rutier prin sensurile giratorii de la începutul şi respectiv sfârşitul Tronsonului II al Variantei de Ocolire.

Traficul pietonal între Braşov şi Sânpetru va fi posibil să se desfăşoare în condiţii de maximă siguranţă pe trotuarul special proiectat şi amenajat pe pasaj şi pe cele două rampe ale acestuia, tot începând cu data admiterii Recepţiei şi deschiderii traficului rutier, respectiv 18 mai”, a precizat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Previous Story

Zilele Brașovului 2017 cu Parada Junilor. Vezi aici programul complet al evenimentelor:

Next Story

B&W Photography