Brașov: Apartamente noi la Coresi Avantgarden. Vezi ce se oferă:

Last Updated on aprilie 11, 2017 Compania care a construit mall-ul Coresi construiește, în aceiași zonă, un cartier de locuințe, Coresi Avantgarden. Se oferă garanție de 5 ani la lucrări de instalații, tencuieli și hidroizolații, termopane, corpuri sanitare și baterii și 2 ani pentru finisaje, temoizolații, uși și lift.

Pe Facebook, Coresi Avantgarden a scris: „Construim un proiect gândit pentru comunitate, pentru toți cei care își doresc un apartament nou în Brașov, la o calitate foarte bună. Dacă vrei să descoperi ceea ce ne diferențiază și ce structuri am prevăzut în etapa a doua a proiectului, te invităm la o cafea la biroul de vânzări din str. Ioan Popasu 15.
Brașov: Apartamente noi la Coresi Avantgarden. Vezi ce se oferă: 1

Dacă ești un tânăr dornic să se bucure de viață, dacă ți-ai întemeiat de curând o familie sau dacă ești un întreprinzător în căutarea unor investiții deosebite, Coresi Avantgarden reprezintă cea mai bună alegere pentru tine.

Construim un proiect gândit pentru comunitate, pentru toți cei care caută apartamente noi în Brașov, cu un raport avantajos preț-calitate, în cartierul Tractorul, o zonă de tradiție în istoria orașului.

Immochan România și Avantgarden Invest, două companii implicate în viața comunității și-au dorit să pună bazele unui proiect urbanistic de poveste. Așadar arhitecții și constructorii noștri și-au unit forțele pentru a crea, cu fiecare detaliu în parte, un complex rezidențial ce va dăinui pentru multe generații, un loc unde viața merită trăită din plin.
Brașov: Apartamente noi la Coresi Avantgarden. Vezi ce se oferă: 2

Ce ne recomandă? În primul rând un istoric plin de realizări frumoase. Avantgarden Invest dispune deja de o tradiție pe piața imobiliară din Brașov datorită proiectelor anterioare, și anume Avantgarden 1, Avantgarden 2 și Avantgarden Tractorul.

Apoi, toate materialele folosite de constructorii noștri sunt de o calitate ridicată; nu ne dorim decât ce este mai bun pentru tine, viitorul nostru vecin, motiv pentru care oferim garanție de 5 ani la lucrări de instalații, tencuieli și hidroizolații, termopane, corpuri sanitare și baterii și 2 ani pentru finisaje, temoizolații, uși și lift. Calitatea materialelor de construcții poate fi atestată cu ușurință de către orice firmă de construcții performantă.

Brașov: Apartamente noi la Coresi Avantgarden. Vezi ce se oferă: 3

Pentru că ne preocupă ca toți locatarii să se bucure pe deplin alături de cei dragi, iar copilăria este inima tuturor vârstelor, nu am uitat nici de confortul celor mici. Ne-am asigurat că în Coresi Avantgarden copiii au parte de locuri de joacă, iar în viitor și de o grădiniță.
Brașov: Apartamente noi la Coresi Avantgarden. Vezi ce se oferă: 4

Brașov: Apartamente noi la Coresi Avantgarden. Vezi ce se oferă: 5

În final, te anunțăm cu bucurie că primele 3 blocuri din etapa I a proiectului rezidențial (cuprinde 5 blocuri cu 13 corpuri) sunt în lucru și poată denumiri cu rezonanță: Euforia, Energia și Armonia, fiind inspirate de atributele unor pietre semiprețioase. Pentru că știm că nimic nu este mai de preț ca sentimentul pe care ți-l conferă propriul cămin. Vom demara în curând și etapa a doua a proiectului (cuprinde 6 blocuri cu 9 corpuri). Dacă îți dorești un apartament de vânzare și un loc pe care să îl numești acasă, Coresi Avantgarden te așteaptă cu drag. 🙂”

Previous Story

Brașov: 3 persoane violente liniștite de intervenția unui jandarm aflat în timpul liber

Next Story

Programul Junilor Brașoveni de la Paște până la Paradă