Brașov: Airbus Helicopters face angajări pentru producția elicopterului H215

Last Updated on aprilie 13, 2017 Airbus Helicopters România face angajări la fabrica din Ghimbav. Compania și-a propus să construiască modelul H215 doar în fabrica inaugurată anul trecut, iar de aici să îl exporte în întreaga lume.

Fabrica de la Ghimbav a fost inaugurată anul trecut, în septembrie, după o investiție de 52 de milioane de euro. Asamblarea modelului H215 va crea până în 2020 aproximativ 350 de locuri de muncă, potrivit unor informaţii an­terioare.

Brașov: Airbus Helicopters face angajări pentru producția elicopterului H215 1

Iniţial, Airbus Helicopters a anunţat că asamblarea H215 va începe la Ghimbav în acest an, însă recent compania a înaintat un nou termen, şi anume, cel mai devreme finalul anului 2018, conform zf.ro

„România este locul ideal pentru investiţii în aeronautică, datorită tra­di­ţiei şi forţei de muncă înalt cali­ficate în acest domeniu. Ambiţia Airbus este de a produce modelul de elicoptere H215 doar la Braşov şi să-l exporte în în­treaga lume“, a declarat Gabriel Ciornei, directorul de operaţiuni al com­paniei Airbus Helicopters Româ­nia, în cadrul evenimentului de inau­gurare a fabricii de componente pentru avioa­ne Sonaca Aerospace Transil­vania din Moldoveneşti, Cluj.

Previous Story

Video Brașov: Taximetrist acuzat de clientă că i-a cerut dublu! „M-a amenințat că ma intoarce in Brasov”

Next Story

Tractorul, reinventat la Braşov de un fost angajat al uzinei!?