RECORD! Poiana Brașov. „Am depasit 2 MILIOANE de treceri prin turnicheti in acest sezon. Multumim celor care au ales sa schieze in Poiana Brasov…!”

Last Updated on martie 12, 2017 Poiana Brașov a înregistrat un record în acest sezon de iarnă, peste 2 milioane de treceri  prin turnicheti, cel mai bun sezon de iarnă. Vremea, tunurile de zăpadă și entuziasmul celor care au grijă de pârtii au făcut posibil acest record.

Pe Facebook, Casa Craita a scris: „Am depasit 2.000.000 de treceri prin turnicheti in acest sezon. Multumim celor care au ales sa schieze in Poiana Brasov…!”

RECORD! Poiana Brașov. „Am depasit 2 MILIOANE de treceri prin turnicheti in acest sezon. Multumim celor care au ales sa schieze in Poiana Brasov...!” 1 RECORD! Poiana Brașov. „Am depasit 2 MILIOANE de treceri prin turnicheti in acest sezon. Multumim celor care au ales sa schieze in Poiana Brasov...!” 2 RECORD! Poiana Brașov. „Am depasit 2 MILIOANE de treceri prin turnicheti in acest sezon. Multumim celor care au ales sa schieze in Poiana Brasov...!” 3 RECORD! Poiana Brașov. „Am depasit 2 MILIOANE de treceri prin turnicheti in acest sezon. Multumim celor care au ales sa schieze in Poiana Brasov...!” 4 RECORD! Poiana Brașov. „Am depasit 2 MILIOANE de treceri prin turnicheti in acest sezon. Multumim celor care au ales sa schieze in Poiana Brasov...!” 5 RECORD! Poiana Brașov. „Am depasit 2 MILIOANE de treceri prin turnicheti in acest sezon. Multumim celor care au ales sa schieze in Poiana Brasov...!” 6 RECORD! Poiana Brașov. „Am depasit 2 MILIOANE de treceri prin turnicheti in acest sezon. Multumim celor care au ales sa schieze in Poiana Brasov...!” 7 RECORD! Poiana Brașov. „Am depasit 2 MILIOANE de treceri prin turnicheti in acest sezon. Multumim celor care au ales sa schieze in Poiana Brasov...!” 8 RECORD! Poiana Brașov. „Am depasit 2 MILIOANE de treceri prin turnicheti in acest sezon. Multumim celor care au ales sa schieze in Poiana Brasov...!” 9 RECORD! Poiana Brașov. „Am depasit 2 MILIOANE de treceri prin turnicheti in acest sezon. Multumim celor care au ales sa schieze in Poiana Brasov...!” 10

Față de 2015, când sezonul de iarnă a început în 22 decembrie, acum sezonul a început pe 8 decembrie, astfel că în luna decembrie 2015 au fost înregistrate 102.239 de treceri, iar acum 2 milioane până în martie.

Previous Story

Superland Brașov: „Deci, da …. suntem la un pas de deschidere … ultimile retușuri”

Next Story

Brașov. Concert Paraziții. Vezi cât costă un bilet: